• VERSION Trichogen Shampoo Slows Down Hair Loss 200ml
VERSION Trichogen Shampoo Slows Down Hair Loss 200ml
search
VERSION Trichogen Shampoo Slows Down Hair Loss 200ml

Version Trichogen Shampoo Slows Down Hair Loss 200ml

19,01 €
(με Φ.Π.Α.)

VERSION Trichogen Shampoo Slows Down Hair Loss 200ml Σαμπουάν για την πρόληψη και την ελάττωση της τριχόπτωσης και σε ορισμένες περιπτώσεις την αύξηση της τριχοφυΐας.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το σαμπουάν Trichogen Shampoo Slows Down Hair Loss 200ml της VERSION DERMA περιέχει ήπιες επιφανειοδρασπκές ουσίες, που καθαρίζουν το τριχωτό της κεφαλής και ειδικά τον τριχοσμηγματικό θύλακα.

Έχει δράση διεγερτική και ρυθμιστική ενεργώντας στον βολβό της τρίχας. Περιέχει αναγεννητικά για το τριχωτό της κεφαλής συστατικά, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ισορροπία.

Τα προϊόντα TRICHOGEN δημιουργήθηκαν με σκοπό την πρόληψη και την ελάττωση της τριχόπτωσης και σε ορισμένες περιπτώσεις την αύξηση της τριχοφυΐας.

Ο συνδυασμός βιταμινών (Vitamin Ε Nicotinate, Niacinamide, D-Panthenol, Biotin), ειδικών αμινοξέων (Cegaba), πρωτεϊνών σίτου και του ανππιτυριδικού παράγοντα Piroctone Olamine:

  • Ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος.
  • Καταπολεμά την πιτυρίδα.
  • Αυξάνει την διάμετρο της λεπτής τρίχας και δίνει όγκο στα μαλλιά.
  • Επιβραδύνει την τριχόπτωση.
  • Ενεργοποιεί και ενισχύει την τριχοφυία.

Χρήση: Χρησιμοποιείστε το σαμπουάν είτε συμπληρωματικά της κυρίως φροντίδας με την TRICHOGEN LOTION, είτε προληπτικά σε μαλλιά κουρασμένα που χρειάζονται ενισχυμένη προστασία. Λούσιμο σε δύο χρόνους. Στο δεύτερο χέρι αφήστε το σαμπουάν να ενεργήσει για λίγα λεπτά.

Συστατικά: Aqua, TEA-Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Laurethsulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Laureth-2, Wheat Protein Hydrolysate, Dimethicone Copolyol, D-Panthenol, Tocopheryl Nicotinate, Biotin, Niacinamide, Piroctone Olamine, Polyquaternium-11, Carboxyethyl Aminobutyric Acid, Disodium EDTA, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum.

5206037200009
Σαμπουάν Μαλλιών

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Σαμπουάν
Ανάγκη για
Τριχόπτωση
Φροντίδα Μαλλιών
Σαμπουάν
Κατηγορία Προϊόντος
Περιποίηση Μαλλιών
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών