• GUNA Profos 30 sachets x 5,1g
GUNA Profos 30 sachets x 5,1g
search
GUNA Profos 30 sachets x 5,1g

GUNA Profos 30 sachets x 5,1g

46,15 €
(με Φ.Π.Α.)

GUNA Profos 30 sachets x 5,1g συμπλήρωμα με πρεβιοτικά, υαλουρονικό οξύ, μαγνήσιο, βιταμίνες και φυτικά εκχυλίσματα σε σκόνη για άμεση απορρόφηση από το στόμα.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής GUNA Profos με πρεβιοτικά συμβάλλει στην ευεξία του εντέρου, των αρθρώσεων και του δέρματος. Περιέχει υαλουρονικό οξύ, φυτικά εκχυλίσματα και πρεβιοτικές ίνες σε συνεργική σύνθεση, παρέχοντας πλήρη και ισορροπημένη συμπλήρωση των θρεπτικών συστατικών, των ορυκτών και των φυτών που είναι απαραίτητα για να βοηθήσουν τη λειτουργία των αρθρώσεων, την αντοχή των οστών και την πλαστικότητα, καθώς και τη διατήρηση της υγρασίας, της ελαστικότητας και της σταθερότητας του δέρματος.

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ PROFOS:

Υαλουρονικό οξύ (ExceptionHYAL®): απαραίτητο για την προστασία του χόνδρου από τη γήρανση και τη μηχανική καταπόνηση. Λιπαίνει την επιφάνεια της άρθρωσης, εξασφαλίζει τη διατροφή του χόνδρου και του χόρτου, παρέχει τη βέλτιστη υγρασία και βελτιώνει την ιστολογική δομή του χόνδρου, δίνει τόνωση και ελαστικότητα στο δέρμα. Το ExceptionHYAL® συνιστάται ειδικά για την υψηλή γαστρεντερική του απορρόφηση και την υψηλή βιοδιαθεσιμότητα.

Φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες μικρής αλυσίδας (FOSsc): φυσικές φυτικές ίνες με πρεβιοτική δράση, προάγει την απορρόφηση θρεπτικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένου του μαγνησίου και του ασβεστίου, προς όφελος του οστικού μεταβολισμού.

Η βιταμίνη Α εμπλέκεται σε διάφορες μεταβολικές διεργασίες που είναι απαραίτητες για το σώμα. ιδανικό για την προώθηση της ανάπτυξης και της αναγέννησης επιθηλιακών κυττάρων και συνεπώς για την ακεραιότητα του δέρματος.

Το μαγνήσιο προάγει την αναγέννηση οστικών ιστών και αποτρέπει την οστεοπόρωση. Το πυρίτιο υπάρχει στο σώμα, ιδιαίτερα στον συνδετικό ιστό, τα οστά, τους τένοντες και το δέρμα. Είναι απαραίτητο για τις φυσιολογικές διαδικασίες επισκευής και αναγέννησης.

Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για τον μεταβολισμό των ινών κολλαγόνου, βοηθώντας το δέρμα να δώσει μεγαλύτερη αντοχή και δομές αρθρώσεων όπως οι τένοντες και οι σύνδεσμοι μεγαλύτερη αντοχή.

Μάραθο, Αμαμυλίς (Witch hazel), Mallow και Griffonia: η δράση αυτών των φυτικών εκχυλισμάτων βελτιώνει τις γενικές συνθήκες του εντερικού βλεννογόνου, για να διευκολύνει την απορρόφηση άλλων συστατικών.

Υποστηρίζει την ακεραιότητα και τη λειτουργικότητα των αρθρώσεων. Συμβάλλει στην αντοχή των οστών και την πλαστικότητα. Διατηρεί την υγρασία του δέρματος, την ελαστικότητα και τη σταθερότητα. Υποστηρίζει την εντερική απορρόφηση των συστατικών του. Δεν αντενδείκνυται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Χωρίς λακτόζη, λίπη και GMO.

A930259167

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Σκόνη, Φακελάκια
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
Discount
15%
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών