• AMS Ova-Max, 120 veg.caps
  • AMS Ova-Max, 120 veg.caps
AMS Ova-Max, 120 veg.caps
search
AMS Ova-Max, 120 veg.caps
AMS Ova-Max, 120 veg.caps

AMS Ova-Max, 120 veg.caps

91,34 €
(με Φ.Π.Α.)

Ova-Max της AMS, συμπλήρωμα διατροφής για τη γυναικεία γονιμότητα που βοηθά στην ποιότητα των ωοκυττάρων που βοηθά και στην εξωσωματική γονιμοποίηση.

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής AMS Ova-Max 120 veg.caps υποστηρίζει την λειτουργία των ωοθηκών και συμβάλλει σε βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων και ωοκυττάρων, ένα φυσικό μείγμα βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και αντιοξειδωτικών. Τα συστατικά του δρουν υπέρ της βελτίωσης της ποιότητας των ωαρίων αλλά και των εμβρύων, ενισχύοντας τον αντιοξειδωτικό αμυντικό μηχανισμό του οργανισμού και επομένως μειώνοντας το οξειδωτικό στρες. Η ποιότητα των ωαρίων είναι πολύ σημαντικός παράγοντας σύλληψης σε ένα ζευγάρι που επιθυμεί να αποκτήσει παιδί.

Το Ova-Max® περιέχει, μεταξύ των άλλων, Λυγαριά, Μελατονίνη, Μυο-ινοσιτόλη, Φολικό Οξύ, Συνένζυμο Q10, Βιταμίνη Ε, L-Αργινίνη, Εκχύλισμα Σταφυλιών και Άλφα Λιποϊκό Οξύ, συστατικά τα οποία μπορούν να αυξήσουν την ποιότητα των ωοκυττάρων, καθώς και τα ποσοστά γονιμοποίησης, ρυθμίζοντας τις γυναικείες ορμόνες και βελτιώνοντας την ευαισθησία στην ινσουλίνη.

Επιπλέον, η τακτική λήψη του AMS Ova-Max® είναι ωφέλιμη για τις γυναίκες που υποβάλλονται σε εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) ή μικρογονιμοποίηση (ICSI), αλλά και για γυναίκες με Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών.

609788968399 604776736943

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Γονιμότητα
Συστατικά
Βιταμίνη Ε, Συνένζυμο Q10
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών