• Specchiasol Propoli Plus EPID Influepid Plus 20 αναβράζοντα δισκία
Specchiasol Propoli Plus EPID Influepid Plus 20 αναβράζοντα δισκία
search
Specchiasol Propoli Plus EPID Influepid Plus 20 αναβράζοντα δισκία

Specchiasol Propoli Plus EPID Influepid Plus 20 αναβράζοντα δισκία

12,66 €
(με Φ.Π.Α.)

Specchiasol Propoli Plus EPID Influepid Plus, συμπλήρωμα διατροφής για την ανακούφιση των συμπτωμάτων την γρίπης, με πρόπολη και βιταμίνη C.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής Specchiasol Propoli Plus EPID Influepid Plus 20 αναβράζοντα δισκία ανακουφίζει από τα συμπτώματα που συνδέονται με την γρίπη (υποτροπιάζουσες λοιμώξεις του αναπνευστικού, πόνοι στις αρθρώσεις / μύες). Περιέχει 100% αποκηρωμένη και καθαρισμένη EPID Πρόπολη, φυσική βιταμίνη C από εκχύλισμα Αγριοτριανταφυλλιάς, Αρπαγόφυτο με ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση, Ν-ακετυλοκυστεΐνη για την απόχρεμψη των βλεννών και παλμιτοϋλαιθανολαμίδη ή αλλιώς PEA (Palmitoylethanolamide) μια φυσική ουσία που παράγεται στον οργανισμό μας με ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αναλγητκή δράση.

Χωρίς γλουτένη

Οδηγίες Χρήσης:

Συνιστώμενη δοσολογία 1-2 δισκία ημερησίως, 1 το πρωί και 1 το βράδυ σε ένα ποτήρι νερό.

Κύρια Συστατικά: 

NAC: Το αμινοξύ Ν-ακετυλοκυστεΐνη είναι αποτελεσματικό ενάντια στον βήχα των καπνιστών, την βρογχίτιδα και τη δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα. Η τόνωση του ανοσοποιητικού με ακετυλοκυστε νη μπορεί επίσης να παράσχει προστασία κατά της γρίπης και τα συμπληρώματα που περιέχουν NAC θα πρέπει να λαμβάνονται τακτικά από άτομα που είναι πιο ευάλωτα στις επιπτώσεις του ιού της γρίπης, ιδιαίτερα από τους ηλικιωμένους και τα άτομα με χρόνιες ασθένειες. Επιπλέον μελέτες έχουν δείξει ότι η ακετυλοκυστεΐνη μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των πνευμόνων από τις καρκινογόνες ουσίες που βρίσκονται στον καπνό του τσιγάρου, να προστατεύσει το συκώτι από τις τοξικές επιδράσεις του αλκοόλ και να μειώσει τις τοξικές παρενέργειες ορισμένων φαρμάκων που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του καρκίνου. Επιπλέον παρουσιάζει ισχυρή βλεννολυτική και αποχρεμπτική δράση, ιδανικό για τον παραγωγικό βήχα.

Αγριοτριανταφυλλιά: Θεωρείται η πλουσιότερη φυσική πηγή βιτα- μίνης C. Οι θρεπτικές της ουσίες ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθούν στην πρόληψη των ασθενειών, όπως το κρυολόγημα, οι ιώσεις, η γρίπη κ.τ.λ. Δρα ευεργετικά στο αναπνευστικό σύστημα και διευκολύνει την αναπνοή με τον καθαρισμό των βλεννογόνων. Επίσης, οι αντιφλεγμο- νώδεις ιδιότητες του φυτού είναι χρήσιμες στη θεραπεία ασθενών που υποφέρουν από οστεοαρθρίτιδα.

Αρπαγόφυτο: Έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιρρευματικές, αναλγητικές και ηρεμιστικές ιδιότητες ενώ παράλληλα βοηθάει στην αποβολή του ουρικού οξέος. Στη σύγχρονη βοτανοθεραπεία, το αρπαγόφυτο χρησιμοποιείται κυρίως για την αντιμετώπιση της αρθρίτιδας, και της μυαλγίας. Έρευνες που πραγματοποιήθηκαν για τη δράση του βοτάνου διαπίστωσαν πως έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, που συγκρίνονται με τις αντίστοιχες της κορτιζόνης και της ιβουπροφένης, ενός μη στεροειδούς αντιφλεγμονώδους φαρμάκου που χρησιμοποιείται ευρύτατα ως παυσίπονο και αναλγητικό σε φάρμακα κατά των μυοσκελετικών πόνων (αρθρίτιδα, τενοντίτιδα, πόνοι πλάτης)

Παλμιτοϋλαιθανολαμίδη:

  • Πόνος από οστεοαρθρίτιδα
  • Γλάυκωμα
  • Σκλήρυνση κατά πλάκας
  • Ισχιακό άλγος
  • Χρόνιο πυελικό άλγος
  • Ασθένεια Alzheimer
  • Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου
  • Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα
  • Αμυοτροφική πλάγια σκλήρυνση
  • Διάμεση κυστίτιδα
  • Περιφερική νευροπάθεια, προκαλούμενη από χημειοθεραπεία

Πρόπολη: Το “αντιβιοτικό της φύσης”, περιέχει εκατοντάδες ενώσεις, όπως βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και φλαβονοειδή που προωθούν τις αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές, αντι-μικροβιακές, αντιβιοτικές, αντιμυκητιασικές και αντιικές ιδιότητες. Έχει αποδειχτεί ότι η πρόπολη διεγείρει και ενισχύει το γενικό και ειδικό ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ παράλληλα αυξάνει την ιντερφερόνη, προκαλώντας κυτταρική και χημική ανοσία.

8002738865892

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Αναβράζοντα Δισκία
Ανάγκη για
Κρυολόγημα
Συστατικά
Βιταμίνη C, Πρόπολη
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών