• Specchiasol Ansiolev 45 caps
Specchiasol Ansiolev 45 caps
search
Specchiasol Ansiolev 45 caps

Specchiasol Ansiolev 45 caps

14,77 €
(με Φ.Π.Α.)

Specchiasol Ansiolev, συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία για την αντιμετώπιση του άγχους

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Συμπλήρωμα διατροφής Specchiasol Ansiolev 45 caps που βοηθάει σε περιπτώσεις έντονου ψυχολογικού στρές, καταστάσεις άγχους και ευερεθιστότητας. Περιέχει μαγνήσιο και βιταμίνη Β6 τα οποία συμβάλλουν στην διατήρηση της φυσιολογικής ψυχολογικής κατάστασης. Επιπλέον περιέχει ταυρίνη, θεανίνη, υδροξυτρυπτοφάνη (5-HTP) και κράταιγο τα οποία ενισχύουν την χαλάρωση και την ψυχική υγεία.

Δραστικές ουσίες: 

  • 5-HTP

Το 5-HTP είναι ο πρόδρομος της σεροτονίνης. Συμβάλλει στη γενική διάθεση, ελαττώνει την ανησυχία και είναι ευεργετικό στην απώλεια βάρους. Το 5-Hydroxytryptophan (5-HTP) είναι ένα αμινοξύ που είναι το ενδιάμεσο βήμα μεταξύ tryptophan και της απαραίτητης σεροτονίνης του εγκεφάλου. Υπάρχει μια μαζική επιβεβαίωση στοιχείων που αποδεικνύουν ότι τα χαμηλά επίπεδα σεροτονίνης είναι η κοινή συνέπεια της σύγχρονης διαβίωσης. Ο τρόπος ζωής και οι διαιτητικές συνήθειες πολλών ανθρώπων, που ζουν σε αυτήν την γεμάτη πίεση εποχή, οδηγούν στα μειωμένα επίπεδα σεροτονίνης μέσα στον εγκέφαλο.

  • L-Theanine

Αμινοξύ που βρίσκεται κυρίως στο πράσινο τσάι. Έχει αποδειχθεί πως βοηθά στην παραγωγή των άλφα κυμάτων στον εγκέφαλο, που σχετίζονται με την «χαλαρωτική εγρήγορση» και την γενική καλή διάθεση. Η Θεανίνη υποστηρίζει σημαντικούς νευροδιαβιβαστές στον εγκέφαλο, ουσιώδεις για την κανονική λειτουργία εγκεφάλου και νεύρων. Δεν φέρνει υπνηλία.

  • Βιταμίνη B6

Η βιταμίνη Β6 ή πυριδοξίνη, βοηθάει τη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου, του κεντρικού νευρικού συστήματος και των μυών.

  • Μαγνήσιο

Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Οδηγίες Χρήσης: 

Λαμβάνετε 1-2 ταμπλέτες το πρωί και 1-2 ταμπλέτες το απόγευμα ημερησίως κατά προτίμηση με τα γεύματα.

Συστατικά: 

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ 16103/13-2-2019

8002738991706 8002738802897

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Αϋπνία - Στρές
Συστατικά
Βιταμίνη Β6, Μαγνήσιο
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών