• Specchiasol Expettoral Sedi Tuss 170ml
Specchiasol Expettoral Sedi Tuss 170ml
search
Specchiasol Expettoral Sedi Tuss 170ml

Specchiasol Expettoral Sedi Tuss Σιρόπι Για παραγωγικό και ξηρό βήχα 170ml

6,94 €
(με Φ.Π.Α.)

Specchiasol Expettoral Sedi Tuss Σιρόπι Για παραγωγικό και ξηρό βήχα 170ml

Αποχρεμπτικό σιρόπι για παραγωγικό και ξηρό βήχα με N-ακετυλοκυστεΐνη, κόκκινη Παπαρούνα, Σισύμβριο, Αλθαία και Κισσό. 

  • Με NAC, εκχλύλισμα αλθαίας, άνθη κόκκινης παπαρούνας, κισσό, σισύμβριο
  • Για ενήλικες και παιδιά άνω των 3 ετών
  • Χωρίς γλουτένη
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Specchiasol Expettoral Sedi Tuss Σιρόπι Για παραγωγικό και ξηρό βήχα 170ml

Το Specchiasol Expettoral Sedi-Tuss είναι ένα αντιβηχικό σιρόπι με βιολογικά εκχυλίσματα βοτάνων όπως ξηρό εκχύλισμα ρίζας αλθαίας, εκχύλισμα άνθους κόκκινης παπαρούνας, ξηρό εκχύλισμα φύλλων κισσού, ξηρό εκχύλισμα σισύμβριου. Είναι ιδανικό για τη χειμερινή περίοδο καθώς βοηθά στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος.

Η Ν-ακετυλοκυστεΐνη (NAC) αποτελεί μια από τις πιο βασικές μορφές L-κυστεΐνης για τον οργανισμό. Η Ν-ακετυλοκυστεΐνη έχει χαρακτηριστεί για τις ισχυρές βλεννολυτικές ιδιότητες. Βοηθά στη μείωση των συμπτωμάτων της χρόνιας βρογχίτιδας, καθώς ρευστοποιεί τα φλέγματα και συμβάλλει στην αποβολή τους. Η λήψη της είναι κατάλληλη για πρόληψη αλλά και μείωση της έξαρσης. 

O κισσός χρησιμοποιείται ως αποχρεμπτικό για παραγωγικό βήχα. Επιπλεόν το εκχύλισμα ρίζας αλθαίας συμβάλλει στην αντιμετώπιση των ενοχλήσεων της στοματικής κοιλότητας και του λαιμού που συνδέονται με ξηρό βήχα.  [Έγκριση: Επιτροπή Φυτικών Φαρμακευτικών Προϊόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης-ΕΜΑ/HMPC].

Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 3 ετών. Κατάλληλο για ομοιοπαθητική.

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • NAC

Το αμινοξύ Ν-ακετυλοκυστεΐνη είναι αποτελεσματικό ενάντια στον βήχα των καπνιστών, την βρογχίτιδα και τη δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα. Η τόνωση του ανοσοποιητικού με ακετυλοκυστε νη μπορεί επίσης να παράσχει προστασία κατά της γρίπης και τα συμπληρώματα που περιέχουν NAC θα πρέπει να λαμβάνονται τακτικά από άτομα που είναι πιο ευάλωτα στις επιπτώσεις του ιού της γρίπης, ιδιαίτερα από τους ηλικιωμένους και τα άτομα με χρόνιες ασθένειες. Επιπλέον μελέτες έχουν δείξει ότι η ακετυλοκυστεΐνη μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των πνευμόνων από τις καρκινογόνες ουσίες που βρίσκονται στον καπνό του τσιγάρου, να προστατεύσει το συκώτι από τις τοξικές επιδράσεις του αλκοόλ και να μειώσει τις τοξικές παρενέργειες ορισμένων φαρμάκων που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του καρκίνου. Επιπλέον παρουσιάζει ισχυρή βλεννολυτική και αποχρεμπτική δράση, ιδανικό για τον παραγωγικό βήχα.

  • Αλθαία

Η αλθαία προστατεύει από ερεθισμούς των βλεννογόνων.

  • Κισσός

Το ξηρό εκχύλισμα φύλλων Κισσού παρουσιάζει σημαντική βλεννολυτική δράση με αποτέλεσμα να βοηθάει στη ρευστότητα των βρογχικών εκκρίσεων. Ιδανικό για τον παραγωγικό βήχα.

  • Σισύμβριο

Το σισύμβριο χάρη στην καταπραϋντική και μαλακτική του δράση, ενισχύει τη λειτουργία της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας και τον τόνο της φωνής.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ενήλικες 2 κ.σ. (20 ml), παιδιά 2 κ.γ. (10 ml) ημερησίως, με άδειο στομάχι, όπως είναι ή αραιωμένο σε λίγο νερό, γάλα, τσάι ή χυμό.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Περιεκτικότητα ανά Δόση % ΣΗΠ*

Dried extract of Althaea root 300 mg -

Red Poppy Flower Extract 300 mg -

N-acetylcysteine 200 mg -

Dry Ivy Leaf Extract

Ederacoside Intake C 100 mg 10 mg -

Dry extract of sesbrus 100 mg -

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Νερό, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, σταθεροποιητής: σορβιτόλη. Ξηρό εκχύλισμα ρίζας Αλθαίας (Althaea officinalis L.), εκχύλισμα άνθους Κόκκινης Παπαρούνας (Papaver rhoeas L.), N-ακετυλοκυστεΐνη, άρωμα από κόκκινα φρούτα, ξηρό εκχύλισμα φύλλων Κισσού (Hedera Helix L.) τιτλοδοτημένο 10% σε εδερακοσίδη C, εκχύλισμα φύλλων Σισύμβριου από εναέρια μέρη (Sisymbrium officinale (L.) Scop.), ρυθμιστής οξύτητας: υδροξείδιο του νατρίου. Συντηρητικά: σορβικό κάλιο, βενζοϊκό νάτριο. Πηκτικό μέσο: ξανθανικό κόμμι.

Χωρίς γλουτένη

8002738802675

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Σιρόπι
Ανάγκη για
Βήχας
Κατάλληλο για
Ομοιοπαθητική
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών