• GELITA Colabone Fortibone 30 sachets x 13,5g
GELITA Colabone Fortibone 30 sachets x 13,5g
search
GELITA Colabone Fortibone 30 sachets x 13,5g

GELITA Colabone Fortibone 30 sachets x 13,5g

25,29 €
(με Φ.Π.Α.)

GELITA Colabone Fortibone 30 sachets x 13,5g με πεπτίδια κολαγόνου Fortibone, γαλακτικό ασβέστιο και βιταμίνη D που βοηθά στην αναδόμηση των οστών σε κατάγματα και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην οστεοπενία και την οστεοπόρωση.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής GELITA Colabone Fortibone 30 sachets x 13,5g περιέχει Fortibone, γαλακτικό ασβέστιο και βιταμίνη D. Υποστηρίζει την αναδόμηση των οστών σε κατάγματα και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην οστεοπενία και την οστεοπόρωση.

To Fortibone, ένας συνδυασμός βιοενεργών πεπτιδίων κολλαγόνου πατενταρισμένος από την Gelita AG, απορροφάται από το γαστρεντερικό σύστημα κατά 99%, αθροίζεται στα οστά και προωθεί τις διεργασίες αναδόμησής τους. Τα πεπτίδια Fortibone συγκεντρώνονται και εισχωρούν στα κύτταρα των οστών παρέχοντας όλα τα απαραίτητα δομικά συστατικά για την σύνθεση του πλέγματος των οστών και διεγείροντας την αναδόμηση τους. Παράλληλα μειώνουν την αποδόμηση των οστών και εμφανίζουν αντιφλεγμονώδη δράση.

Το γαλακτικό ασβέστιο είναι πολύ καλά απορροφήσιμο ενώ σε συνδυασμό με το Fortibone προμηθεύει μέσα από τη διατροφή όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη δημιουργία νέου οστού.

Η βιταμίνη D βοηθά στην απορρόφηση του παρεχόμενου ασβεστίου αλλά και στη διατήρηση των επιπέδων ασβεστίου του σώματος σε υψηλά επίπεδα.

Το Colabone διεγείρει τους οστεοβλάστες βοηθώντας στην αύξηση της παραγωγής του εξωκυττάριου πλέγματος των οστών, που είναι το ουσιώδες και απαραίτητο πλαίσιο για την απόθεση ασβεστίου. Αυξάνοντας την παραγωγή εξωκυττάριου πλέγματος, νέες οστικές δοκίδες δημιουργούνται βελτιώνοντας σημαντικά τη δομή και την ανθεκτικότητα των οστών. Το COLABONE μειώνει επίσης την παραγωγή πρωτεάσεων στους οστεοκλάστες, ρυθμίζοντας έτσι τη διαδικασία αποδόμησης των οστών προς σταδιακή αύξηση της οστικής μάζας.

Το κολλαγόνο είναι απαραίτητο για την ευκαμψία και ελαστικότητα των οστών. Προσφέρει το δομικό πλαίσιο για την απόθεση ασβεστίου. Το COLABONE διεγείρει την παραγωγή του απαραίτητου κολλαγόνου στα οστά και προμηθεύει το απαραίτητο ασβέστιο για γερά οστά. Η περιεχόμενη βιταμίνη D βοηθά στην απορρόφηση του παρεχόμενου ασβεστίου και διατηρεί υψηλά τα επίπεδα ασβεστίου του σώματος.

Η μείωση του ρυθμού των επανακαταγμάτων μετά από λήψη Fortibone οφείλεται στην αύξηση του κολλαγόνου, της ελαστίνης και του μεταβολισμού των πρωτεογλυκανών στους οστεοβλάστες και επίσης στη μείωση της φλεγμονής και της αποδόμησης των οστών που αντανακλάται στη μειωμένη δραστηριότητα των οστεοκλαστών.

Το GELITA Colabone είναι ένα προϊόν χωρίς παρενέργειες που υποστηρίζεται από κλινικές μελέτες και η συσκευασία του περιλαμβάνει 30 φακελάκια (1/ ημέρα). 

  • Βελτιώνει την σταθερότητα και την ελαστικότητα των οστών 
  • Διεγείρει τη βιοσύνθεση του εξωκυτταρικού matrix των οστών
  • Μειώνει την αποδόμηση των οστών 
  • Υποστηρίζει την οστική πυκνότητα

Οδηγίες χρήσης:

  • 1. Αδειάζουμε ένα φακελάκι σε ένα άδειο ποτήρι,
  • 2. Προσθέτουμε νερό μέχρι τη μέση και ανακατεύουμε,
  • 3. Πίνουμε το διάλυμα (γεύση λεμόνι)

4260133180222

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Πόσιμο Υγρό
Συστατικά
Κολλαγόνο
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών