• NATURE'S PLUS DREAMINOL 30 Tri-Phase tabs
NATURE'S PLUS DREAMINOL 30 Tri-Phase tabs
search
NATURE'S PLUS DREAMINOL 30 Tri-Phase tabs

Natures Plus Dreaminol 30 Tri-Phase tabs

29,60 €
(με Φ.Π.Α.)

NATURE'S PLUS Dreaminol 30 Tri-Phase tabs, τριπλής στρώσης, τριπλής δράσης ταμπλέτα ελευθερώνει αμέσως μελατονίνη για καλή έναρξη του ύπνου.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής NATURE'S PLUS DREAMINOL 30 Tri-Phase tabs τριπλής στρώσης, τριπλής δράσης ταμπλέτα ελευθερώνει αμέσως μελατονίνη για καλή έναρξη του ύπνου. Ακολούθως, ελευθερώνει Lactium® και L-θειανίνη για καλό ύπνο επί 4-6 ώρες και, τέλος, ελευθερώνει 5-HTP για καλό ύπνο κατά την τελευταία φάση. Τα φυσικά συστατικά του προσφέρουν ανακούφιση από το άγχος και βοηθούν στην καταπολέμηση της αϋπνίας. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένο με βότανα, γνωστά για τις χαλαρωτικές και ντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, με συστατικά που επαναφέρουν τη φυσιολογική διαδικασία του ύπνου και βελτιώνουν την ποιότητά του.

Χωρίς GLUTEN, ΧΡΩΜΑΤΑ, PRESERVATIVES

Οδηγίες Χρήσης: 

Μία ή δύο ταμπλέτες, 30 λεπτά πριν τον ύπνο.

Προσοχή: 

Συνιστάται ιατρική συμβουλή για εγκύους, θηλάζουσες, διαβητικούς, πάσχοντες από κατάθλιψη, αυτοάνοσα νοσήματα και διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος και για όσους λαμβάνουν αντικαταθλιπτικά ή άλλα συνταγογραφούμενα φάρμακα. Μετά τη λήψη, να αποφεύγεται η οδήγηση ή ο χειρισμός βαρέων μηχανημάτων.

Συστατικά: 

Περιέχει δεκαπεπτίδια καζεΐνης (50 mg), 5-HTP (25 mg), L-θειανίνη (25 mg) και μελατονίνη (1,5 mg), σε βάση από βότανα με ηρεμιστικές (χαμομήλι, μέλισσα, λυκίσκος) και αντιοξειδωτικές (ρόδι, noni, goji, acai, mangosteen) ιδιότητες.

097467047594

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Ταμπλέτες (Χάπια)
Ανάγκη για
Αϋπνία - Στρές
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών