• NATURES PLUS Gi Natural 90 tabs
  • NATURES PLUS Gi Natural 90 tabs
NATURES PLUS Gi Natural 90 tabs
search
NATURES PLUS Gi Natural 90 tabs NATURES PLUS Gi Natural 90 tabs
NATURES PLUS Gi Natural 90 tabs

Natures Plus Gi Total Digestive Wellness Natural 90 tabs

34,20 €
(με Φ.Π.Α.)

Natures Plus Gi Total Digestive Wellness Natural 90 tabs, συμπλήρωμα διατροφής με φυσικά συστατικά, γλουταμίνη, φυτικά ένζυμα, προβιοτικά και πρεβιοτικά, για την ενίσχυση της λειτουργίας του βλεννογόνου του πεπτικού συστήματος.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής NATURES PLUS Gi Natural 90 tabs συνδυάζει φυσικά συστατικά που όχι μόνο βοηθούν στη σωστή πέψη και την αποτελεσματικότερη απορρόφηση, αλλά συμβάλλουν ταυτόχρονα στην αναδόμηση και την ενίσχυση της λειτουργίας του βλεννογόνου του πεπτικού συστήματος (περιλαμβανομένου του στομάχου, του λεπτού και του παχέος εντέρου).

Κάθε ταμπλέτα διπλής στρώσης αποδεσμεύει ταχέως μέταλλα και αλκαλικές τροφές για βελτίωση της πέψης και αυξημένη ενέργεια, και έπειτα αποδεσμεύει βραδέως φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικές βιταμίνες, μέταλλα, προβιοτικά και πρεβιοτικά για τον καθαρισμό και την εξυγίανση του εντέρου. Το GI NATURAL αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πεπτικό βοήθημα με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό, όπως έλεγχο του σωματικού βάρους, περισσότερη ενέργεια και ζωντάνια, βελτίωση του ύπνου, λιγότερο στρες, ανεβασμένη διάθεση, ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος, δύναμη και αντοχή.

Δοσολογία: 

Τρεις ταμπλέτες την ημέρα.

Συστατικά:

Παρέχει φυσικά συστατικά [βιταμίνες C & E, μέταλλα (ασβέστιο, ψευδάργυρο, σελήνιο), γλουταμίνη, φυτικά ένζυμα, προβιοτικά (L. acidophilus, B. coagulans, B. breve) και πρεβιοτικά (FOS, πηκτίνη μήλου, guar gum, ARA-Larix)] που βελτιώνουν την πέψη και την απορρόφηση και, παράλληλα, ενισχύουν τη δομή του γαστρεντερικού βλεννογόνου.

097467043862

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Ταμπλέτες (Χάπια)
Ανάγκη για
Αντοχή στην Άσκηση, Αϋπνία - Στρές, Γαστρεντερικές Διαταραχές, Ενίσχυση Ανοσοποιητικού, Τόνωση - Ενέργεια
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών