• Specchiasol Ansiolev Instant Drops 20ml
Specchiasol Ansiolev Instant Drops 20ml
search
Specchiasol Ansiolev Instant Drops 20ml

Specchiasol Ansiolev Instant Drops 20ml

13,88 €
(με Φ.Π.Α.)

Specchiasol Ansiolev Instant Drops 20ml, συμπλήρωμα διατροφής με κράταιγο, τίλιο, πασσιφλόρα και άνθη πορτοκαλιάς. 

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Συμπλήρωμα διατροφής Specchiasol Ansiolev Instant Drops 20ml ταχείας δράσης σε υγρή μορφή για γρήγορη απορρόφηση των ενεργών του συστατικών. 

Δραστικές ουσίες: 

  • Άνθη πορτοκαλιάς

Στην παραδοσιακή φυτοθεραπεία, το μητρικό βάμμα που λαμβάνεται από τα άνθη της πορτοκαλιάς χρησιμοποιείται στην αντιμετώπιση της οξείας κατάστασης άγχους καθώς και στις χρόνιες εκδηλώσεις άγχους που σχετίζονται με την κατάθλιψη. Χρησιμοποιείται συμπληρωματικά στις ψυχοθεραπείες σε άτομα με ψυχικά τραύματα, έντονα αρνητικά συναισθήματα και κρίσεις πανικού.

  • Κράταιγος

Είναι ένας αγκαθωτός θάμνος, από τον οποίο χρησιμοποιούνται τα φύλλα, τα άνθη και οι καρποί. Από τις πιο γνωστές ιδιότητες του κράταιγου είναι η καρδιοπροστατευτική του δράση. Συχνά χρησιμοποιείται για την ανακούφιση συμπτωμάτων όπως ταχυπαλμία, νευρικότητα και αρρυθμία. Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι ο κράταιγος μπορεί να συμβάλλει στην καλύτερη διαχείριση του ψυχικού stress και του άγχους.

  • Τίλιο

Το Τίλιο ή αλλιώς Φλαμουριά είναι ένα φυλλοβόλο φυτό που ευδοκιμεί κυρίως στο Βόρειο Ημισφαίριο. Το εκχύλισμα από τα φύλλα και τις ταξιανθίες του περιέχει σημαντικά φλαβονοειδή χρήσιμα στην αντιμετώπιση αγχωτικών καταστάσεων, αϋπνίας, πανικού και νευρικής ταχυπαλμίας.

  • Πασιφλόρα

Παρουσιάζει ηρεμιστικές ιδιότητες και υπνωτική δράση χωρίς παρενέργειες. Αυτή η ήπια ηρεμιστική δράση είναι επίσης χρήσιμη για τη θεραπεία σε άλλες διαταραχές του νευρικού συστήματος όπως η υστερία, το παραλήρημα, η νευρικότητα, το άγχος και η ευερεθιστότητα.

Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Οδηγίες χρήσης: 

15 σταγόνες, 1 ή 2 φορές την ημέρα ανάλογα με την ανάγκη, κάτω από τη γλώσσα και κρατήστε για 20″ πριν την κατάποση.

Η δοσολογία προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία και το βάρος του ατόμου. Για εφήβους και ηλικιωμένους συνιστούμε 10 σταγόνες, 2 φορές την ημέρα. Για παιδιά σχολικής ηλικίας μειώστε τη δοσολογία σε 5-7 σταγόνες, 2 φορές την ημέρα.

Συστατικά: 

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ 29851/05-03-2020

8002738866059

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Σταγόνες
Ανάγκη για
Αϋπνία - Στρές
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών