• NATURES PLUS Ultra Lipoic Bi-Layer 30 tabs
  • NATURES PLUS Ultra Lipoic Bi-Layer 30 tabs
  • NATURES PLUS Ultra Lipoic Bi-Layer 30 tabs
NATURES PLUS Ultra Lipoic Bi-Layer 30 tabs
search
NATURES PLUS Ultra Lipoic Bi-Layer 30 tabs NATURES PLUS Ultra Lipoic Bi-Layer 30 tabs NATURES PLUS Ultra Lipoic Bi-Layer 30 tabs
NATURES PLUS Ultra Lipoic Bi-Layer 30 tabs

Natures Plus Ultra Lipoic Bi-Layer 30 tabs

42,29 €
(με Φ.Π.Α.)

NATURES PLUS Ultra Lipoic Bi-Layer 30 tabs, αντιοξειδωτική - αντιγηραντική φόρμουλα λιποϊκού οξέος με αναζωογονητικές ιδιότητες.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής NATURES PLUS Ultra Lipoic Bi-Layer 30 tabs είναι μια αντιοξειδωτική - αντιγηραντική φόρμουλα με αναζωογονητικές ιδιότητες. Κάθε ταμπλέτα παρέχει 500 mg Α-λιποϊκού οξέος και 100 mg R-λιποϊκού οξέος.

Ενισχυμένη με προβιοτικά (L. acidophilus, S. salivarius K12), τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα turmeric και grape seed, καθώς και ένα τεράστιο φάσμα επιπλέον αντιοξειδωτικών (MSM, NAC, σπιρουλίνα, χλορέλλα, red/brown kelp, πράσινο τσάι, μανιτάρι shiitake, blueberry, ρόδι, noni και πολλά άλλα) με συνεργική δράση για κάλυψη όλων των ιστών του σώματος, μέγιστη αντιοξειδωτική - αντιγηραντική προστασία και καθοριστική ενίσχυση του συνόλου του οργανισμού.

Ιδίοτητες Α-λιποϊκό οξύ:

  • Το Α-λιποϊκό οξύ (ALA) αποτελεί ένα σπουδαίο αντιοξειδωτικό, με δράση παραπλήσια των βιταμινών. Παίζει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία παραγωγής ενέργειας στα κύτταρα και προστατεύει τον οργανισμό από το οξειδωτικό στρες. Συχνά, χαρακτηρίζεται ως "καθολικό" αντιοξειδωτικό, διότι είναι διαλυτό τόσο στο νερό όσο και στο λίπος και, επομένως, μπορεί να εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες τόσο ενδοκυτταρικά όσο και εξωκυτταρικά. Αντιθέτως, η βιταμίνη C και οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β (υδατοδιαλυτές), δρουν μόνο στις υδαρείς περιοχές των κυττάρων και των ιστών, ενώ οι βιταμίνες A, D και Ε (λιποδιαλυτές) δρουν μόνο στις λιπώδης περιοχές.
  • Το ALA υπάρχει σε δύο διαφορετικές μορφές (εναντιομερή), το R- και το S-λιποϊκό οξύ. Το ανθρώπινο σώμα παράγει το R- εναντιομερές, το οποίο αποτελεί την βιολογικά ενεργή μορφή λιποϊκού οξέος, που βρίσκεται σε όλα τα κύτταρα του οργανισμού. Ωστόσο, και οι δύο μορφές παίζουν σημαντικό ρόλο στην παραγωγή κυτταρικής ενέργειας. Οι ιστοί με μεγάλες ενεργειακές απαιτήσεις, όπως το συκώτι και οι μύες (περιλαμβανομένης της καρδιάς), αλλά και τα κύτταρα του σπέρματος, έχουν μεγαλύτερες ανάγκες για R-λιποϊκό οξύ, ενώ άλλα κύτταρα με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, όπως του αίματος και των αρθρώσεων, έχουν μεγαλύτερες ανάγκες για S-λιποϊκό οξύ.
  • Η παραγωγή, όμως, του λιποϊκού οξέος, φυσιολογικά, μειώνεται με την ηλικία και γι' αυτό το λόγο συνιστάται η λήψη συμπληρωμάτων λιποϊκού οξέος, τα οποία αποτελούνται συνήθως από μείγμα των δύο μορφών (R- και S-) σε αναλογία περίπου 1:1.
  • Το λιποϊκό οξύ επιταχύνει την πρόσληψη της γλυκόζης από τα κύτταρα και μειώνει την αντίσταση στην ινσουλίνη σε διαβητικούς τύπου 2, προστατεύοντας έτσι από παθήσεις (αρτηριοσκλήρωση, νεφροπάθεια, τύφλωση) που προκαλούνται από τα υψηλά επίπεδα γλυκόζης στο αίμα. Πολυάριθμες μελέτες αποδεικνύουν τη σημαντική συμβολή του λιποϊκού οξέος στην αντιμετώπιση της διαβητικής περιφερικής νευροπάθειας, μία επιπλοκή που εμφανίζεται συχνά στους διαβητικούς.

Οδηγίες Χρήσης: 

Μία ταμπλέτα την ημέρα.

097467052208

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Ταμπλέτες (Χάπια)
Στόχος
Αντιγήρανση & Ανάπλαση
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών