• NOW GlucoFit 18% Corosolic Acid 60 softgels
  • NOW GlucoFit 18% Corosolic Acid 60 softgels
NOW GlucoFit 18% Corosolic Acid 60 softgels
search
NOW GlucoFit 18% Corosolic Acid 60 softgels

NOW GlucoFit 18% Corosolic Acid 60 softgels

19,88 €
(με Φ.Π.Α.)

NOW GlucoFit 18% Corosolic Acid 60 softgels Συμπλήρωμα διατροφής με κύριο δραστικό συστατικό το κοροζολικό οξύ (Corosolic Acid) από το φυτό Lagerstroemia speciosa για αντιμετώπιση της υψηλής χοληστερόλης και του σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2.

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής NOW GlucoFit 18% Corosolic Acid 60 softgels  με κύριο δραστικό συστατικό το κοροζολικό οξύ (Corosolic Acid) ένα φυσικό τριτερπενοειδές, γνωστό υπό τον χημικό όρο 2 άλφα-υδροξύ ουρσολικό οξύ. Οι τριτερπενοειδείς γλυκοζίτες φαίνεται ότι είναι κατάλληλοι να βοηθούν στην αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος προβλημάτων υγείας με τις αντιυπερτασικές, αντιμικροβιακές, αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιδιαβητικές και κατά της χοληστερόλης ιδιότητές τους. Ερευνητικές μελέτες υποδεικνύουν ότι το κοροζολικό οξύ υποστηρίζει τον υγιή μεταβολισμό της γλυκόζης. Επιπλέον, φαίνεται ότι παρουσιάζει δραστηριότητα επαγωγής μεταφοράς της γλυκόζης, όμοια με αυτήν της ινσουλίνης.

Το κοροζολικό οξύ είναι ένα φυσικώς ευρισκόμενο στοιχείο πολλών φυτών με παραδοσιακή χρήση για την αντιμετώπιση της υψηλής χοληστερόλης και του σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2. Το φυτό με την επιστημονική ονομασία Lagerstroemia speciosa έχει ίσως τη μεγαλύτερη συγκέντρωση κοροζολικού οξέος. Το εκχύλισμα Lagerstroemia speciosa που περιέχεται στο εν λόγω σκεύασμα είναι τυποποιημένο σε ποσοστό συγκέντρωσης 18% και εγγυάται όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα του κοροζολικού οξέος.

Η διακοπή της λήψης GlucoFit® για αρκετές ημέρες δεν ενέχει τον κίνδυνο εμφάνισης υπογλυκαιμικού επεισοδίου.

* GlucoFit® is a registered trademark of Soft Gel Technologies, Inc. 

733739030955

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών