• Forte Pharma Slim Activ Fort 60 caps
Forte Pharma Slim Activ Fort 60 caps
search
Forte Pharma Slim Activ Fort 60 caps

Forte Pharma Slim Activ Fort 60 caps

39,85 €
(με Φ.Π.Α.)

Forte Pharma Slim Activ Fort 60 caps, συμπλήρωμα διατροφής για ενίσχυση μείωσης των κιλών και της καύσης.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής Forte Pharma Slim Activ Fort 60 caps δρα στο ανθεκτικό λίπος, χάρη στη διπλή δράση του, τόσο στην καρδιά του λιποκυττάρου, όσο και στον περιβάλλοντα λιπώδη ιστό και ενισχύει τη μείωση κιλών, πάντα σε συνδυασμό με προσεγμένη ποιοτική διατροφή χαμηλών θερμίδων και σε συνδυασμό με ήπια σωματική άσκηση. Απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να μειώσουν τα κιλά τους, και τα οποία έχουν συσσωρευμένο λίπος, λόγω άτσαλης διατροφής, έλλειψης άσκησης και καθιστικής ζωής. Η σύνθεσή του Slimactiv Fort λειτουργεί στα 3 επίπεδα της λιπολυτικής διαδικασίας, ενισχύοντας τις καύσεις, αλλά και στοχεύοντας στη συνολική μείωση του λιπώδους ιστού.

Ιδιότητες ενεργών συστατικών: 

  • Το 1ο σύμπλοκο, το Sinetrol 900mg: εσωκλείει μεγάλη συγκέντρωση σε πολυφαινόλες. Περιέχει εκχυλίσματα πορτοκαλιού, σαγκουίνι και γκρέιπφρουτ, και είναι εμπλουτισμένο με γκουαράνα το οποίο αυξάνει τις καύσεις χάρη στην περιεκτικότητά του σε πολυδραστικά αντιοξειδωτικά εσπεριδοειδών και σε φυσική καφεϊνη (36mg).
  • Το 2ο σύμπλοκο, το Dimpless: είναι ένα πατενταρισμένο συστατικό - σε ειδική μικροκάψουλα για μέγιστη απορρόφηση – που εξάγεται από ένα συγκεκριμένο είδος σκουρόχρωμου πεπονιού. 
  • Το Dipless περιέχει υψηλή δόση Υποροξειδικής Δισμουτάσ.ης, ενός ιδιαιτέρους αντιοξειδωτικού στοιχείου με κλινικά αποδεδειγμένη δράση στη μείωση του μεγέθους των λιποκυττάρων (υπερτροφίας) και της λιπώδους ίνωσης
  • Η σύνθεση του Slimactiv Fort συμπληρώνεται από την προσθήκη 50μg χρωμίου, το οποίο συντελεί στον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα και συνεπώς στο φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών.

Οδηγίες Χρήσης: 

2 κάψουλες την ημέρα (1 πριν από κάθε βασικό γεύμα).

Δεν συνίσταται η χρήση σε παιδιά, σε έγκυες και σε θηλάζουσες.

Συστατικά: 

Sinetrol® [ξηρά εκχυλίσματα: γκρέιπφρουτ (Citrus Paradisi Macfad, Citrus grandis (L.) Osbeck), γκουαράνα (Paullinia cupana Kunth) (1000mg ισοδύναμο σπόρων), γλυκού πορτοκαλιού (Citrus sinensis (L.) Osbeck), & σαγκουίνι (Citrus sinensis (L.) Osbeck)] (900 mg), διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), κέλυφος κάψουλας (ζελατίνη, χρωστική: ανθρακικό ασβέστιο), αντιπηκτικά μέσα (διοξείδιο του πυριτίου, άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων), Dimpless® [μικροενθυλακωμένη Υπεροξειδική Δισμουτάση από συμπυκνωμένο χυμό φρούτου πεπονιού Cucumis melo L.) (20 mg)], πικολινικό χρώμιο.

3700221300114

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Αδυνάτισμα
Συστατικά
Χρώμιο
Στόχος
Μείωση Θερμίδων
Κατηγορία Προϊόντος
Αδυνάτισμα & Σύσφιξη, Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών