• FMD (FLORA) Super Adult Microbiota 60 Caps
FMD (FLORA) Super Adult Microbiota 60 Caps
search
FMD (FLORA) Super Adult Microbiota 60 Caps

FMD Flora Super Adult Microbiota 60 veg.caps

27,27 €
(με Φ.Π.Α.)

FMD (FLORA) Super Adult Microbiota 60 veg.caps συμπλήρωμα διατροφής με προβιοτικά για ενήλικες που επιθυμούν υγιή εντερική χλωρίδα με 17 δισεκατομμύρια ζώντα βακτήρια.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής FMD (FLORA) Super Adult Microbiota 60 veg.caps (πρώην UDO'S CHOICE) με 17 δισεκατομμύρια ζώντα βακτήρια / κάψουλα (κατά το χρόνο παραγωγής) 6 βακτηριακές καλλιέργειες με την κατάλληλη δραστικότητα, ειδικά προορισμένες για την επίτευξη υγιούς μικροχλωρίδας στους ενήλικες:

  • Υποστηρίζει τη φυσιολογική κινητικότητα του εντέρου
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα προφυλάσσοντας από την εισβολή παθογόνων βακτηρίων
  • Βελτιώνει την ανοχή στη λακτόζη παράγοντας το ένζυμο λακτάση
  • Συνεισφέρει στην απορρόφηση των μετάλλων και τη δημιουργία των σημαντικών Β βιταμινών
  • Βελτιώνει την πέψη πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λιπών
  • Παράγει πολύτιμες αντιοξειδωτικές ουσίες
  • Βοηθά στη μείωση της χοληστερόλης και τη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου του αίματος
  • Βοηθά στην άμεση αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας μετά από αντιβιώσεις.

Για ενήλικες από 19 - 54 ετών για ισχυρό ανοσοποιητικό, αποκατάσταση της εντερικής ισορροπίας και καθολική υγεία. Οι ενήλικες χρειάζονται μεγαλύτερες ποσότητες προβιοτικών απ’ ότι τα παιδιά. Οι καλλιέργειες που χρησιμοποιούνται στο Super Adult Microbiota είναι στη σωστή σύσταση και πληθυσμό ώστε να υποστηρίζουν καθολικά το ανοσοποιητικό σύστημα των ενηλίκων και να διασφαλίζουν την εντερική τους ισορροπία. Bοηθά στην ομαλή πέψη, την εντερική υγεία στο λεπτό και το παχύ έντερο, που είναι η βάση για την καθολική υγεία.

Συστατικά: Κάθε κάψουλα - κατάλληλη για χορτοφάγους - περιέχει εγγυημένα τουλάχιστον 17 δις ζώντα κύτταρα κατά τον χρόνο παρασκευής (12,5 δις στην ημερομηνία λήξης-μετά από 2 χρόνια): Lactobacillus casei HA-108 35% Lactobacillus rhamnosus HA-111 25% Lactobacillus acidophilus HA-122 20% Lactobacillus plantarum HA-119 10% Bifidobacterium breve HA-129 5% Bifidobacterium bifidum HA-132 5% Έκδοχα: Ασκορβικό οξύ, διοξείδιο του πυριτίου, στεαρικό οξύ, άμυλο πατάτας και υπρομελλόζη.

Προτεινόμενη χρήση: Καταναλώστε καθημερινά με γεμάτο στομάχι 1 κάψουλα για τη διατήρηση υγιούς εντερικής χλωρίδας ή 3 κάψουλες για την αποκατάσταση υγιούς εντερικής χλωρίδας.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ: Το προϊόν έχει έλθει σε επαφή με γάλα και λεκιθίνη σόγιας. Μην το χρησιμοποιείτε αν έχετε αλλεργία στο γάλα ή τη σόγια. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευθείτε γιατρό εάν συμπτώματα πεπτικών διαταραχών (π.χ. διάρροια) εμφανιστούν, χειροτερέψουν ή επιμείνουν πάνω από 3 μέρες. Μην το χρησιμοποιείτε αν έχετε ναυτία, πυρετό, έμετο, διάρροια με αίμα ή σοβαρό κοιλιακό πόνο. Μην το χρησιμοποιείτε αν είστε σε κατάσταση με χαμηλό ανοσοποιητικό (π.χ. AIDS, λέμφωμα, μακροχρόνια λήψη κορτικοστεροειδών). ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ.

TIPS: - Βουρτσίστε τα δόντια σας το βράδυ με το περιεχόμενο μιας κάψουλας (χωρίς να πιείτε νερό) και τα προβιοτικά θα αποικίσουν ολόκληρη την πεπτική οδό από το στόμα, οισοφάγο, στομάχι μέχρι και το έντερο - Σύμφωνα με έρευνες, η υψηλή συγκέντρωση του L. Casei στον οργανισμό έχει ευεργετική δράση για τους διαβητικούς.

061998019368

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών