• DOCTOR'S FORMULAS Magnesium Formula 120 caps
DOCTOR'S FORMULAS Magnesium Formula 120 caps
search
DOCTOR'S FORMULAS Magnesium Formula 120 caps

Doctor's Formulas Magnesium Formula 120 caps

17,16 €
(με Φ.Π.Α.)

DOCTOR'S FORMULAS Magnesium Formula 120 caps Χηλική μορφή μαγνησίου που παρέχει τα υψηλότερα επίπεδα απορρόφησης, σε οικονομική συσκευασία 120 καψουλών.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Η φόρμουλα μαγνησίου DOCTOR'S FORMULAS Magnesium Formula 120 caps περιέχει magnesium glycinate που είναι χηλική μορφή μαγνησίου που παρέχει τα υψηλότερα επίπεδα απορρόφησης και βιοδιαθεσιμότητας και τυπικά θεωρείται ιδανικό για όσους έχουν έλλειψη.

Η φόρμουλα μαγνησίου MAGNESIUM FORMULA είναι χρήσιμη σε περιπτώσεις ινομυαλγίας, στη στεφανιαία νόσο, στις ημικρανίες, σε καρδιαγγειακά προβλήματα, στην εμμηνόπαυση, στους πόνους της περιόδου καθώς και όταν υπάρχει έλλειψή του, κακή θρέψη, αλκοολισμός, διαβήτης και όταν χρησιμοποιούνται φάρμακα που εκτοπίζουν το μαγνήσιο, όπως για παράδειγμα τα διουρητικά, τα αντιόξινα κ.α.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όταν λαμβάνονται κάποια φάρμακα όπως οι κινολόνες (αντιβιοτικά) ή οι τετρακυκλίνες (αντιβιοτικά) ή τα διφωσφορικά (για την οστεοπόρωση) τα συμπληρώματα μαγνησίου πρέπει να λαμβάνονται 2 ώρες μετά. Αν λαμβάνετε ανταγωνιστές ασβεστίου (για την υπέρταση) συμβουλευτείτε τον γιατρό σας, διότι μπορεί να πέσει πιο χαμηλά η πίεση.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

5200403400130

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Συστατικά
Μαγνήσιο
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών