• Alvityl Defences Echinacea, Propolis, Vitamins C & D Syrup 240ml
Alvityl Defences Echinacea, Propolis, Vitamins C & D Syrup 240ml
search
Alvityl Defences Echinacea, Propolis, Vitamins C & D Syrup 240ml

Alvityl Defences Echinacea, Propolis, Vitamins C & D Syrup 240ml

12,58 €
(με Φ.Π.Α.)

Alvityl Defences Echinacea, Propolis, Vitamins C & D Syrup 240ml για ενίσχυση άμυνας του οργανισμού βοηθά στην πρόληψη του κρυολογήματος, κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες.

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Alvityl Defences Εχινάκεια Πρόπολη Βιταμίνη C, D Συνιστάται για την Πρόληψη Των Λοιμώξεων του Χειμώνα 240ml

Το σιρόπι Alvityl Defences Echinacea, Propolis & Vitamin C Syrup 240ml είιναι συμπλήρωμα διατροφής για ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού που βοηθά στην πρόληψη του κρυολογήματος που είναι κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες.

  • Συνιστάται για την πρόληψη των λοιμώξεων του χειμώνα, σε περιόδους εμφάνισης βήχα για να καταπραΰνει το λαιμό και σε περιόδους ανάρρωσης μετά από ασθένεια.
  • Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η λήψη του Alvityl Defenses είχε ως αποτέλεσμα τα παιδιά που συμμετείχαν στην μελέτη να  αρρωστήσουν δυο φορές λιγότερο και για διάστημα δυο φορές μικρότερο (Κλινική μελέτη για την επίδραση των 3 συστατικών του Alvityl Defense σε 328 παιδιά. Cohen et al. Arch PedriatrAdolesc  Med 2004; 158: 217-221). 
  • Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.
  • Γεύση ποικιλίας φρούτων.
  • Διατίθεται σε συσκευασία των 240 ml

Συστατικά:

Σταθεροποιητής: σορβιτόλη (Ε420), σιρόπι γλυκόζης, υγρά εκχυλίσματα: Πορφυρή εχινάκεια (Echinacea purpurea), Εχινάκεια η στενόφυλλη (Echinacea angustifolia), πρόπολη, L-ασκορβικό-ασβέστιο, γεύσεις: εκχύλισμα καρπού αγριοτριανταφυλλιάς), tutti frutti, πορτοκάλι, χυμό καρότου, οξύ: κιτρικό οξύ (E330).

Προφυλάξεις:

Δεν συνιστάται για άτομα που είναι αλλεργικά σε προϊόντα κηρήθρας, ή σε φυτά της οικογένειας Asteraceae, ή στα συστατικά τους. Αυτό το συμπλήρωμα δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.  Δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Δεν συνιστάται για έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Ανακινήστε πριν τη χρήση.

Αποθήκευση:

Να φυλάσσεται σε δροσερό & σκοτεινό μέρος σε θερμοκρασία χαμηλότερη των 25° C.

3664492000442 3401542081576
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών