• Specchiasol Ferzym 30 Caps
  • Specchiasol Ferzym 30 Caps
Specchiasol Ferzym 30 Caps
search
Specchiasol Ferzym 30 Caps

Specchiasol Ferzym 30 Caps

14,99 €
(με Φ.Π.Α.)

Specchiasol Ferzym 30 Caps

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Specchiasol Ferzym Συμπλήρωμα Διατροφής Με Γαλακτικά Βακτήρια και Φυτικές Ίνες για την ισορροπία της Εντερικής Χλωρίδας 30 κάψουλες

Το Ferzym της Specchiasol είναι μία ολοκληρωμένη φόρμουλα με 7 δις φιλικά βακτήρια, βιταμίνες του συμπλέγματος Β(Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β12) και φυτικές ίνες φρουκτοολιγοσακχαρίτες (FOS) για τη διατήρηση της υγείας του γαστρεντερικού συστήματος, του ανοσοποιητικού καθώς και στη μείωση της κούρασης & κόπωσης.

Τα φιλικά βακτήρια που χρησιμοποιούνται συνήθως σε τρόφιμα και συμπληρώματα διατροφής έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής λόγω υγρασίας και θερμοκρασίας, περιορίζοντας τη συντήρηση του προϊόντοςμε αποτέλεσμα ο αριθμός των ζωντανών βακτηριδίων να μειώνεται ραγδαία με το πέρασμα του χρόνου.

Μια άλλη αδυναμία αυτών των μικροοργανισμών είναι η υψηλή ευαισθησία στις γαστρεντερικές καταστάσεις που μειώνουν σημαντικά το αρχικό μικροβιακό φορτίο. Η πρόοδος της έρευνας στον τομέα της επιστήμης, της κυτταρικής και της μοριακής βιολογίας κατέστησε δυνατή την ταυτοποίηση και επιλογή συγκεκριμένων στελεχών βακτηρίων ικανών να αντέξουν τις δυσμενείς συνθήκες και να επιβιώσουν στο έντερο όπου, χάρη στην ικανότητά τους να προσκολλώνται στο επιθήλιο, είναι σε θέση να εγκατασταθούν και να αναπαραχθούν.

Το Ferzym περιέχει γαλακτικά βακτήρια με  τεχνολογία DUAL COATED καθιστώντας τα ιδιαίτερα βιοδιαθέσιμα, σταθερά και ανθεκτικά σε δυσμενείς συνθήκες.

Συνιστώμενη δοσολογία:

1-3 κάψουλες ημερησίως.

Οδηγίες Χρήσης:

Να λαμβάνεται, κατά προτίμηση, πριν το πρωινό ή κάποια άλλη στιγμή με άδειο στομάχι.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά κάτω των 3 ετών. Να μην υπερβαίνετε την ημερήσια συνιστώμενη δοσολογία. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή και ένα υγιεινό τρόπο ζωής.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ:63253/02-07-2021. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας του ΕΟΦ.

8002738991737
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών