• Health Aid Homocysteine Balance 60 Tabs
  • Health Aid Homocysteine Balance 60 Tabs
Health Aid Homocysteine Balance 60 Tabs
search
Health Aid Homocysteine Balance 60 Tabs

Health Aid Homocysteine Balance 60 Tabs

15,93 €
(με Φ.Π.Α.)

Health Aid Homocysteine Balance 60 Tabs

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Health Aid Homocysteine Balance Συμπλήρωμα Διατροφής Για Εξισορρόπηση Των Επιπέδων Ομοκυστεΐνης Στο Αίμα 60 Tabs

Το Health Aid Ηοmocysteine Balance είναι μία εξειδικευμένη φόρμουλα με φολικό οξύ, βιταμίνες Β6 & Β12 καθώς και Τριμέθυλγλυκίνη (TMG),που συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών επιπέδων ομοκυστείνης στο αίμα τόσο σε υγιείς όσο και σε όσους εμφανίζουν υψηλά επίπεδα. Επίσης περιέχει ινοσιτόλη και χολίνη για τη διατήρηση της υγιούς ηπατικής λειτουργίας.

Η ομοκυστεΐνη είναι ένα αμινοξύ, που παράγεται κατά το μεταβολισμό ενός άλλου, της μεθειονίνης, η οποία προσλαμβάνεται μέσω των πρωτεϊνούχων τροφών. Τα επίπεδά της στο αίμα αποτελούν δείκτη υγείας της καρδιάς, καθώς οι υψηλές τιμές της αποτελούν κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Το κάπνισμα, το αλκοόλ και η λήψη συγκεκριμένων φαρμακευτικών ουσιών είναι παράγοντες που επηρεάζουν τα επίπεδά της Ομοκυστεΐνης στο αίμα. Επόμένως η λήψη των παραπάνω βιταμινών βοηθούνν στη διατήρηση των υγιών επιπέδων ομοκυστεΐνης στο αίμα. Επιπλέον η Τριμέθυλγλυκίνη (TMG), ένα αμινοξύ γνωστό και ως βεταΐνη που αποδεδειγμένα ενισχύει το μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης, για την συντήρησή της σε χαμηλά επίπεδα.

Το  Health Aid Ηοmocysteine Balance είναι κατάλληλο για όσους οι εργαστηριακές εξετάσεις δείχνουν αυξημένα επίπεδα ομοκυστεΐνης στο αίμα, σε όσους έχουν κληρονομικότητα σε καρδιακά νοσήματα, καπνιστές, αλλά και για όσους επιθυμούν τη διατήρηση της υγείας του καρδιαγγειακού συστήματος.

Χωρίς μαγιά, γλουτένη, σιτηρά, καλαμπόκι, άμυλο, σόγια, γαλακτοκομικά, ζάχαρη, αλάτι, χρωστικές, συντηρητικά ή βελτιωτικά γεύσης

Οδηγίες χρήσης:

Ενήλικες & άνω των 16 ετών, 1 ταμπλέτα ημερησίως με το φαγητό.

Κατάλληλο για vegan.

5019781014576
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών