• Βιολόγος Greek Oregano Essential Oil 100ml
  • Βιολόγος Greek Oregano Essential Oil 100ml
Βιολόγος Greek Oregano Essential Oil 100ml
search
Βιολόγος Greek Oregano Essential Oil 100ml

Βιολόγος Greek Oregano Essential Oil 100ml

7,90 €
(με Φ.Π.Α.)

Βιολόγος Greek Oregano Essential Oil 100ml

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Βιολόγος Βιολογικό Ριγανέλαιο Ψυχρής Έκθλιψης 100ml

Από την φημισμένη ελληνική ρίγανη, υμνημένη από την αρχαιότητα για τις ιδιότητές της. Στο φαγητό, το Ριγανέλαιο δίνει εξαιρετική γεύση σε σαλάτες. Παράγεται με ψυχρή έκθλιψη.

Είναι εξαιρετικό αντισηπτικό και καταπολεμά σαλμονέλα, λιστέρια, σταφυλόκοκκο, candida και άλλα βακτήρια. Η θυμόλη, φυσικό αντιμικροβιακό, αντιμετωπίζει ένα ευρύ φάσμα μικροβίων και μυκήτων και είναι ένα χρήσιμο όπλο κατά των εποχικών ιώσεων και των δερματικών παθήσεων (έκζεμα, ψωρίαση).

Ακόμα, αντιμετωπίζει αρθρίτιδα, οστεοαρθρίτιδα, ρευματισμούς, αλλεργίες, ιγμορίτιδα, άσθμα, πνευμονία, γαστρεντερικές διαταραχές όπως δυσπεψία, κολίτιδα, μετεωρισμό, διάρροια.

Τα έλαια βάσης χρησιμοποιούνται στην αρωματοθεραπεία, κοσμετολογία και την καλλυντική περιποίηση. Είναι σημαντικό να είναι 100% καθαρά.

Είναι βρώσιμο και πολύ πλούσιο σε ανόργανα στοιχεία όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, κάλιο, βόριο, χαλκό, μαγγάνιο, ψευδάργυρο, Βιταμίνες Α, και C, καρβακρόλη και θυμόλη.

Συστατικά:

99% έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, 1% Αιθέριο Έλαιο Ρίγανης

Ιαματική χρήση:

Η καρβακρόλη είναι το πολύτιμο αντιβακτηριδιακό συστατικό του Ριγανέλαιου, που καταπολεμά σαλμονέλα, λιστέρια, σταφυλόκοκκο, candida και άλλα βακτήρια. Η θυμόλη, φυσικό αντιμικροβιακό, αντιμετωπίζει ένα ευρύ φάσμα μικροβίων και μυκήτων και είναι ένα χρήσιμο «όπλο» κατά των εποχικών ιώσεων και των δερματικών παθήσεων (έκζεμα, ψωρίαση). Ακόμα, αντιμετωπίζει αρθρίτιδα, οστεοαρθρίτιδα, ρευματισμούς, αλλεργίες, ιγμορίτιδα, άσθμα, πνευμονία, γαστρεντερικές διαταραχές (δυσπεψία, κολίτιδα, μετεωρισμό, διάρροια). Τέλος, είναι ένα εξαιρετικό φυσικό αντισηπτικό για κάθε περίσταση.

5213004631940
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών