• Quest Multi A-Z 20 eff. Tabs & Electrolytes Lemon-Lime 20 eff. Tabs
Quest Multi A-Z 20 eff. Tabs & Electrolytes Lemon-Lime 20 eff. Tabs
search
Quest Multi A-Z 20 eff. Tabs & Electrolytes Lemon-Lime 20 eff. Tabs

Quest Multi A-Z 20 eff. Tabs & Electrolytes Lemon-Lime 20 eff. Tabs

8,52 €
(με Φ.Π.Α.)

Quest Once a Day Multi A-Z 20 eff. Tabs & Δώρο Electrolytes Lemon-Lime 20 eff. Tabs 

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Quest Once a Day Multi A-Z Multivitamin 20 eff. Tabs & Δώρο Quest Electrolytes Lemon-Lime 20 eff. Tabs για Ενέργεια, Τόνωση & Ενυδάτωση του οργανισμού

Το συσκευασία Quest Once a Day περιλαμβάνει:

  • Quest Multi A-Z 20 eff. Tabs: αναβράζουσα πολυβιταμίνη με 24 θρεπτικά συστατικά που εξασφαλίζει την κάλυψη των ημερήσιων αναγκών σε βιταμίνες και μέταλλα με υπέροχη γεύση τροπικών φρούτων.

Το Multi A-Z είναι μια πλήρης σύνθεση με βιταμίνες Β, C, D, E, Α, Κ και μέταλλα όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο, ψευδάργυρο, σελήνιο και υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο (14mg).

Το Quest Multi A-Z 20 eff. Tabs συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας, στη μείωση της κούρασης, στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην προστασία των κυττάρων από οξειδωτικές βλάβες.

Η πολυβιταμίνη Multi A-Z είναι ιδανική για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών για τη διατροφική υποστήριξη, την προσφορά ενέργειας, την τόνωση και την καλή λειτουργία του οργανισμού.

Οδηγίες χρήσης:

Μια ταμπλέτα την ημέρα σε ένα ποτήρι νερό.

  • & Δώρο Quest Electrolytes 20 eff. Tabs: αναβράζουσες ταμπλέτες με ηλεκτρολύτες που παρέχουν 8 βιταμίνες & 5 μέταλλα για την αναπλήρωση των ηλεκτρολυτών και την ενυδάτωση του οργανισμού. Με υπέροχη γεύση lemon-lime.

Οι ηλεκτρολύτες είναι σημαντικοί για τη μεταφορά νερού και υγρών στο σώμα, την κυτταρική επικοινωνία και την παραγωγή ενέργειας στα κύτταρα καθώς και τηφυσιολογική λειτουργία των μυών και του νευρικού συστήματος.

Αίτια διαταραχής των ηλεκτρολυτών συνιστά η ελλιπής αναπλήρωση ηλεκτρολυτών κατά τη διάρκεια ή μετά την άσκηση, η διάρροια, ο εμετός, η κακή διατροφή, η σοβαρή αφυδάτωση, η ηλικία, ορισμένες παθήσεις όπως η νεφρική νόσος, η ανορεξία, η βουλιμία ή ορισμένα φάρμακα, όπως τα διουρητικά.

Οδηγίες χρήσης:

Μια ταμπλέτα την ημέρα σε ένα ποτήρι νερό.

5205965180339
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών