• NOW Bromelain 500mg 60 veg capsules
NOW Bromelain 500mg 60 veg capsules
search
NOW Bromelain 500mg 60 veg capsules

NOW Bromelain 500mg 60 veg capsules

22,28 €
(με Φ.Π.Α.)

NOW Bromelain για την υποστήριξη της υγιούς πέψεως και την υποστήριξη της υγείας των αρθρώσεων

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Η βρωμελαΐνη ή βρωμελίνη είναι ένα πρωτεολυτικό ένζυμο που προέρχεται από το στέλεχος του ανανά και διαθέτει την ικανότητα αφομοίωσης πρωτεΐνης.

  • Όταν λαμβάνεται με τη τροφή, η βρωμελαΐνη μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη της υγιούς πέψεως.
  • Όταν λαμβάνεται μεταξύ των γευμάτων, μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη της υγείας των αρθρώσεων, και στην ανακούφιση του παροδικού πόνου που σχετίζεται με την υπερβολική καταπόνηση των μυών.
  • Η βρωμελαΐνη είναι σχεδιασμένη από τη φύση για να στηρίζει τη φυσιολογική γαστρεντερική λειτουργία και να προάγει, επίσης, την ανακούφιση των μυών και των αρθρώσεων.

Σημείωση:

  • Η μέτρηση της ενζυματικής δραστηριότητας είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη.
  • Τα πρωτεολυτικά ένζυμα μπορούν να τυποποιηθούν με τη χρήση διαφορετικών μονάδων μέτρησης της δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένων των Μονάδων Συμπύκνωσης Γάλακτος (MCU/mg), Μονάδων Πέψεως Καζεΐνης (CDU/mg), Μονάδων Βρωμελαΐνης Τυροσίνης (BTU/gram), Μονάδων Rorer, Μονάδων FCC Papain (PU) κι άλλων.

Το GDU/gram είναι μία άλλη μέτρηση της πέψεως πρωτεϊνών (σε αυτήν την περίπτωση ζελατίνης) από ένα ένζυμο και, αποτελεί ένα διαφορετικό τρόπο να δείξουμε πόση πρωτεΐνη μπορεί να χωνεύσει ένα ένζυμο σε συγκεκριμένο χρόνο, υπό συγκεκριμένες συνθήκες.

Μερικά προϊόντα βρωμελαΐνης έχουν τεκμηριωμένη ενζυμική δραστικότητα 2400 GDU/γραμμάριο, έτσι 500 mg (500 χιλιοστογραμμάρια, είναι ίσα με μισό γραμμάριο) αυτού του υλικού θα έχουν 1200 ενζυμική δραστικότητα GDU ανά κάψουλα (2400 GDU/γραμμάρια επί 0,5 γραμμάρια=1200 GDU ανά κάψουλα).

Παρομοίως, η ονομαστική δραστικότητα του ενζύμου που χρησιμοποιείται, πολλαπλασιασμένη με το βάρος σε γραμμάρια, παρέχει την ενεργότητα ενζύμου που παρουσιάζεται στην επισήμανση του προϊόντος για άλλες περιεκτικότητες του ενζύμου ανά γραμμάριο. Δεδομένου ότι υπάρχουν διαφοροποιήσεις ως προς τη συγκέντρωση (GDU/γραμμάρια) των ενζύμων σε μία πρώτη ύλη όπως η βρωμελαΐνη, το βάρος μόνο του ενζύμου δε μετρά με ακρίβεια την περιεκτικότητα αυτού του ενζύμου εντός του σκευάσματος.

733739029430

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Αρθρώσεις & Οστά
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών