• Vogel Molkosan 200ml
Vogel Molkosan 200ml
search
Vogel Molkosan 200ml

Vogel Molkosan original 200ml

7,98 €
(με Φ.Π.Α.)

Vogel Molkosan original 200ml Πρεβιοτικό σκεύασμα για καθημερινή χρήση παρασκευασμένο από ορό τυρογάλακτος, με υψηλή περιεκτικότητα σε λακτικό οξύ, για φούσκωμα, αέρια, δυσκοιλιότητα.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το Vogel Molkosan original 200ml είναι πρεβιοτικό σκεύασμα πλούσιο σε L(+) γαλακτικό οξύ και είναι Αντιοξειδωτικό. Παρασκευάζεται από γάλα βιολογικής προέλευσης.  Χωρίς λακτόζη - Χωρίς θερμίδες - Αποδεκτό από vegetarians.

Περιγραφή - τρόπος δράσης: Τα πρεβιοτικά ενισχύουν τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος καθώς βοηθούν τα ωφέλιμα βακτήρια. Διασφαλίζοντας έτσι ένα υγιές πεπτικό σύστημα, το Molkosan αποδεδειγμένα βοηθά σε περιπτώσεις φουσκώματος, αερίων, δυσκοιλιότητας.

Συστατικά: Συμπυκνωμένος ορός τυρογάλακτος, μέσο οξίνισης: L+ λακτικό οξύ, εκχύλισμα βύνης

Δοσολογία και τρόπος χρήσης: Ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών: Διαλύετε το Molkosan σε αναλογία 1:10 σε ένα ποτήρι νερό ή χυμό φρούτων ή λαχανικών (200ml περίπου) και ανακατεύετε καλά. Για καλύτερα αποτελέσματα να λαμβάνεται 2-3 φορές την ημέρα.

Χρήση: Ορός Molkosan: O παραδοσιακός συμπυκνωμένος ορός τυρογάλακτος, με τη χαρακτηριστική υπόξινη γεύση, ο οποίος παρασκευάζεται ακόμα και σήμερα σύμφωνα με την αυθεντική συνταγή του Dr A.Vogel. Λαμβάνεται πάντα αραιωμένο σε νερό. Εσωτερική λήψη: Ένα μικρό κουταλάκι διαλυμένο σε ένα μεγάλο ποτήρι νερό , τσάϊ ή χυμό λαμβάνεται κατά τη διάρκεια κάθε γεύματος. Εξωτερική χρήση: Σε ονυχομυκητιάσεις και δερματικές μυκητιάσεις, βρέχουμε βαμβάκι με Molkosan και εφαρμόζουμε στην περιοχή. Το βαμβάκι μπορεί να παραμείνει επάνω στο νύχι όλο το βράδυ.

Συχνές ερωτησεις για το Molkosan : Μια νέα θεραπευτική αντίληψη για τον έλεγχο των λοιμώξεων είναι όχι πλέον τα αντιβιοτικά αλλά τα συμβιοτικά. Διακρίνονται σε πρεβιοτικά και σε προβιοτικά. Επιδρούν στον γαστρικό βλεννογόνο και επηρεάζουν θετικά τη φυσιολογική χλωρίδα του εντέρου και τον εντερικό βλεννογόνο.

1. Τι είναι τα προβιοτικά; (Probiotics) To έντερο είναι ένα καταπληκτικό μέρος πού έχει μια εσωτερική επιφάνεια μεγαλύτερη από 300 τετραγωνικά μέτρα - περίπου το μέγεθος ενός γηπέδου τένις! Αυτή η επιφάνεια είναι επενδεδυμένη με ένα ¨πλέγμα¨ που αποτελείται από περίπου 150 είδη βακτηρίων και ζυγίζει 1 κιλό . Σε συνθήκες καλής υγείας, αυτοί οι οργανισμοί ζουν σε αρμονία και ισορροπία μεταξύ τους. Όταν η ισορροπία αυτή όμως διαταραχθεί, (Dysbacteriosis) οργανισμοί όπως η Candida albicans αρχίζει να υπεραναπτύσεται διπλασιάζοντας την ποσότητα της, κάθε 20 λεπτά περίπου και οδηγώντας σε πεπτικές ενοχλήσεις όπως φούσκωμα , δυσκοιλιότητα, αέρια, κόπωση, λήθαργο, μυκητιάσεις. Είναι αντιοξειδωτικές ουσίες, παρουσιάζουν ανοσοποιητική δράση, δρουν άμεσα στα ανοσοποιητικά κύτταρα του οργανισμού και ελαττώνουν τους προφλεμονώδες μεσολαβητές. Τα προβιοτικά συμπληρώματα, περιέχουν φιλικά βακτήρια τα οποία υπάρχουν ήδη στο ανθρώπινο πεπτικό σύστημα ελαττώνουν τον αριθμό των παθογόνων μικροβίων και τις τοξίνες τους και ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού. Έχουν χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, αντανακλώντας τη γενική πεποίθηση ότι τα φιλικά βακτήρια είναι απαραίτητα για την καλή υγεία του εντέρου και η χορήγηση τους βοηθάει στην αποκατάσταση και στη διατήρηση της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας. Ωστόσο σύγχρονες μελέτες δείχνουν ότι ενώ τα προβιοτικά είναι χρήσιμα υπάρχει ανάγκη να δράσει κανείς σε ένα πιο θεμελιώδες επίπεδο . Μπορεί να είναι αποτελεσματική ή αναπλήρωση με φιλικά βακτήρια αν δεν υπάρχει το κατάλληλο περιβάλλον στο έντερο που θα βοηθήσει να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν.

2. Τι είναι τα πρεβιοτικά; (Prebiotics) Τα πρεβιοτικά όπως το Molkosan, είναι βιολογικά φυσικά προϊόντα που δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον στο έντερο στο οποίο τα φιλικά βακτήρια μπορούν να βρουν τροφή να ευδοκιμήσουν και να αναπτυχθούν. Τα πρεβιοτικά είναι η τροφή των προβιοτικών. Δρουν έμμεσα ενισχύοντας τη συγκέντρωση των προβιοτικών και την ικανότητα τους να περνούν αλώβητα από το όξινο περιβάλλον του στομάχου και από την επαφή τους με τα χολικά οξέα και να φτάνουν ανέπαφα στα τοιχώματα του εντέρου για να προσκολληθούν εκεί. Είναι συστατικά τα οποία περιέχονται σε τροφές και επιλεκτικά διεγείρουν την ανάπτυξη ευεργετικών βακτηρίων στο έντερο (bifidobacteria-Lactobacilli) και παράλληλα, είναι μη απορροφούμενοι μεταβολίτες πολυσακχαριτών. Προβάλλουν αντίσταση έναντι των μικροβίων και με τον τρόπο αυτό ελαττώνουν τις λοιμώξεις. Το μητρικό γάλα θεωρείται η πρώτη πρεβιοτική ουσία που αυξάνει την άμυνα του νεογνού. Ένα κατεστραμμένο εντερικό περιβάλλον, δεν μπορεί να αντέξει και να υποστηρίξει την ανάπτυξη των φιλικών βακτηρίων, ακόμα και αν χορηγηθεί επιπλέον ποσότητα με την μορφή προβιοτικών συμπληρωμάτων. Συνεπώς μπορεί να είναι αναποτελεσματική η χρήση προβιοτικών αν δεν έχει ληφθεί προηγούμενα ή και παράλληλα ένα πρεβιοτικό συμπλήρωμα όπως το Molkosan το οποίο θα δημιουργήσει το κατάλληλο όξινο έδαφος για τα φιλικά βακτήρια, που θα βοηθήσουν στη βελτίωση της πέψης και την επαναφορά της ζωτικότητας του οργανισμού.

3. Μπορεί κανείς να το χρησιμοποιεί παράλληλα με φάρμακα; Δεν υπάρχει καμία περίπτωση αλληλεπίδρασης, γιατί το Molkosan είναι τρόφιμο.

4. Μπορεί να δοθεί σε παιδιά; Παιδιά άνω των έξι ετών μπορούν να επωφεληθούν σημαντικά από τις ευεργητικές ιδιότητες του Molkosan. Παιδιά κάτω των έξι ετών με πεπτικά προβλήματα θα πρέπει να παρακολουθούνται από τον γιατρό τους.

5. Πότε χρειάζεται η λήψη του πρεβιοτικού Molkosan; Αν απαντήσετε θετικά σε δυο ή περισσότερες ερωτήσεις, τότε θα επωφεληθείτε σίγουρα από τη λήψη ενός πρεβιοτικού προϊόντος. 

7610313011315 7610313411597

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Πόσιμο Υγρό
Ανάγκη για
Δερματικές Παθήσεις, Ενίσχυση Ανοσοποιητικού
Κατάλληλο για
Vegetarians, Αγιουρβέδα
Συστατικά
Προβιοτικά
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών