• Health Sign Vitamin B1 (Thiamin) 100mg 90 Tabs
Health Sign Vitamin B1 (Thiamin) 100mg 90 Tabs
search
Health Sign Vitamin B1 (Thiamin) 100mg 90 Tabs

Health Sign Vitamin B1 (Thiamin) 100mg 90 Tabs

11,22 €
(με Φ.Π.Α.)

Health Sign Vitamin B1 (Thiamin) 100mg 90 Tabs συμπλήρωμα διατροφής με Θειαμίνη (Βιταμίνη Β1) για σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος και της καρδιάς.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

HealthSign Vitamin B1 (Thiamin) συμπλήρωμα διατροφής με θειαμίνη 100mg ανά δισκίου γνωστή ως βιταμίνη Β1 που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και της καρδιάς, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.

Συστατικά: Υδροχλωρική θειαμίνη (βιταμίνη Β1), φωσφορικό ασβέστιο, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, στεατικό μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου.

To προϊόν παράγεται στην Αγγλία σύμφωνα με τους Κανόνες Καλής Παρασκευής (GMP).

Δοσολογία: Λαμβάνετε 1 δισκίο Health Sign Vitamin B1 ημερησίως με το κυρίως γεύμα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Mην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να μην λαμβάνεται από εγκύους και γυναίκες σε γαλουχία.

Οδηγίες για τη φύλαξη του προϊόντος: Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν καταναλώσετε το προϊόν εάν είσθε έγκυος ή θηλάζετε.

5200414000107

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Ταμπλέτες (Χάπια)
Συστατικά
Βιταμίνη Β
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών