• ESI No Dol 60 Caps
ESI No Dol 60 Caps
search
ESI No Dol 60 Caps

ESI No-Dol Glucosamine MSM Complex 60 Caps

12,60 €
(με Φ.Π.Α.)

ESI No-Dol Glucosamine MSM Complex 60 caps συμπλήρωμα διατροφής με γλυκοζαμίνη και MSM για ευκίνητες αρθρώσεις.

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής NODOL Capsules είναι συμπλήρωμα διατροφής που συνιστάται στην αντιμετώπιση των αρθρικών πόνων, στα τραύματα στους χόνδρους, στην τενοντίτιδα και στην οστεοαρθρίτιδα. Περιέχει μαγγάνιο, γλυκοζαμίνη, θειική χονδροϊτίνη, MSM ή DMSO (μεθυλο σουλφονικό μεθάνιο) και προσδιορισμένα εκχυλίσματα φυτών Devil Claw (αρπαγόφυτο) και Aloe Vera.

Συστατικά Ανά κάψουλα
Glucosamine sulfate/ (θειϊκή Γλυκοζαμίνη) 250mg
Chondroitine sulfate/ (θειϊκή Χονδροϊτίνη) 100 mg
Methyl Sulfonyl Methane (DMSO)/ (μεθυλο σουλφονικό μεθάνιο) 100 mg
Ξηρό εκχύλισμα Devil’s Claw (Harpagophytum procumbens) 100 mg
3-4% σε ιριδοειδή 7 mg
Ξηρό εκχύλισμα Aloe Vera (barbadensis) 15 mg
Γλυκονικό Μαγγάνιο

5 mg

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 13519/26.02.2007

Βεβαίωσης ΕΟΦ: Α.Π. 80739/24.01.2008

Το προϊόν βρίσκεται στα μητρώα συμπληρωμάτων διατροφής του Ιταλικού Υπουργείου Υγείας με κωδικό ESI NODOL CAPSULE 6214

Προτεινόμενη δόση: 2 κάψουλες ημερησίως μαζί με υγρό κατά τη διάρκεια γεύματος.

  • Να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση
  • Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας
  • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι φάρμακα και δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή.
  • Το προϊόν να καταναλώνεται μόνο από ενήλικες
  • Κρατείστε το μακριά από τα παιδιά
  • Τηρείστε το σε ξηρό και δροσερό μέρος

Να χρησιμοποιείται μέχρι εξαλείψεως των συμπτωμάτων.

Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται από άτομα αλλεργικά σε οποιοδήποτε συστατικό ή έκδοχο του προιόντος.

Να μη χρησιμοποιείται από άνδρες που πάσχουν από παθήσεις του προστάτη (χονδροϊτίνη).          

GLUCOSAMINE/ Γλυκοζαμίνη

Είναι ένα απαραίτητο αμινοσάκχαρο στη σύνθεση των γλυκοπρωτεϊνών και πρωτεογλυκανών του χόνδρου. Για αυτόν τον λόγο, η γλυκοζαμίνη είναι σε όλους τους ιστούς του σώματος και απ’ όλους παρουσιάζει την υψηλότερη συγκέντρωση στις αρθρώσεις. Οι πρωτεογλυκάνες έχουν την δυνατότητα να ενυδατώνεται. Πολλές μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι, στις αρθρώσεις, η ποσότητα γλυκοζαμίνης είναι άμεσα ανάλογη προς την ποσότητα παραχθείσας πρωτεογλυκάνης. Η γλυκοζαμίνη παράγεται από τα χονδροκύτταρα στο σώμα μας και έχει αποδειχθεί ότι μια αύξηση στη συγκέντρωσή της μπορεί να διεγείρει και τη σύνθεσή της από τα κύτταρα αυτά, με αποτέλεσμα την προστατευτική δράση της στις αρθρώσεις. Η έλλειψη γλυκοζαμίνης προκαλεί σκλήρυνση των χόνδρων και αρθρικό πόνο. Η θεραπεία με γλυκοζαμίνη οδηγεί αργά στην ύφεση της οστεοαρθρίτιδας. Η γλυκοζαμίνη χρησιμοποιείται ευρέως στην θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας, ενδεικνυόμενη και σε οξείες φάσεις της νόσου.                          

CHONDROITIN/ Χονδροϊτίνη

Η χονδροϊτίνη είναι γλυκοσαμινογλυκάνη με προστατευτική και διεγερτική δράση στα χονδροκύτταρα. Η ιδιαίτερη δομή της επιτρέπει να προσελκύσει και να κρατήσει πολύ ύδωρ (ενυδάτωση μορίου), το οποίο απελευθερώνεται στις αρθρώσεις με αποτέλεσμα την θρέψη και ενυδάτωσή τους. Η θειική χονδροϊτίνη μειώνει τον πόνο και βελτιώνει τη λειτουργία των αρθρώσεων σε περίπτωση ελαφριάς ή μέτριας οστεοαρθρίτιδας. Η χονδροϊτίνη είναι, μαζί με τη γλυκοζαμίνη, το κύριο συστατικό των χόνδρων. Η θειική χονδροϊτίνη έχει επιπλέον και αντιφλεγμονώδη δράση.

METHYL-SULPHONYL-METHANE (MSM)

Το MSM είναι μια φυσική πηγή οργανικού θείου το οποίο  αυξάνει τη διαπερατότητα του κυττάρου, βοηθώντας  τηναφαίρεση των τοξινών, και  ανακουφίζοντας τον πόνο, που προκαλείται συχνά από τις συγκεντρώσεις των τοξικών ουσιών σε επίπεδο αρθρώσεων, μυών και διάμεσων υγρών. Το MSM θεωρείται ατοξικό όπως το νερό.

MANGANESE/ Μαγγάνιο

Το μαγγάνιο θεωρείται απαραίτητο για  την σωστή ανάπτυξη οστών και χόνδρων, συμμετέχει μαζί με άλλους παράγοντες στην πρόληψη της οστεοπόρωσης, επεμβαίνει στο μεταβολισμό του λίπους και των σακχάρων, και βοηθά την πήξη του αίματος. Έχει αντιοξειδωτική δράση επειδή προστατεύει τα κύτταρα από τις ζημιές που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες. Η Σ.Η.Π για το μαγγάνιο είναι 2 mg. Η έλλειψη στη διατροφή μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες παθολογικές καταστάσεις, μεταξύ των οποίων: αλλαγές στα επίπεδα σακχάρου, αδυναμία, καθυστέρηση στην ανάπτυξη, πόνος στις αρθρώσεις.

DEVILS CLAW (Harpagophytum procumbens - Αρπαγόφυτο)

Το Devil's Claw χρησιμοποιείται στη φυτοθεραπεία ως φυσικό αντιφλεγμονώδες. Το δραστικό συστατικό που παρουσιάζει αυτήν την δραστηριότητα είναι οι αρπαγοσίδες. Ενδείκνυται στις θεραπείες χρόνιων αρθρικών πόνων επειδή δεν προκαλεί παρενέργειες στο στομάχι και είναι ανεκτό από το γαστρεντερικό σύστημα. Ανακουφίζει τα συμπτώματα της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, της εκφυλιστικής αρθροπάθειας και των φλεγμονών γενικά όπως η τενοντίτιδα, οι μώλωπες, οι οσφυϊκές φλεγμονές χωρίς αντενδείξεις ή παρενέργειες, βελτιώνοντας την κινητικότητα των αρθρώσεων.

ALOE VERA

Η Aloe vera είναι πλούσια σε βλεννοπολυσακχαρίτες υψηλού μοριακού βάρους, ιχνοστοιχεία (ασβέστιο, φωσφόρος, κάλιο, σίδηρος, νάτριο, μαγνήσιο, χαλκός,  ψευδάργυρος), αμινοξέα και ένζυμα (βραδυκινάση, φωσφατάση, λιπάση,) με αντιφλεγμονώδεις, αναγεννητικές και ενυδατικές επί των αρθρώσεων δράσεις.

WILLOW Salix alba/ Ιτιά

Η ιτιά έχει αντιπυρετική και αντιρρευματική δράση. Αυτή η δράση οφείλεται κυρίως στην σαλικίνη, ένα μόριο που έχει δράση παρόμοια της ασπιρίνης, αλλά χωρίς τις παρενέργειες της τελευταίας.

ARNICA (Arnica montana)

Η Arnica έχει αντιφλογιστική και αναλγητική  δράση ενάντια στις φλεγμονές. Συνιστάται στη θεραπεία των κακώσεων και των τραυμάτων, στους μύες και στους χόνδρους.

8008843003952

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Αρθρώσεις & Οστά
Συστατικά
MSM, Χονδροϊτίνη
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
Discount
43%
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών