• TERRANOVA B-Complex with Vitamin C 50 veg. Caps
TERRANOVA B-Complex with Vitamin C 50 veg. Caps
search
TERRANOVA B-Complex with Vitamin C 50 veg. Caps

Terranova B-Complex with Vitamin C, 50 veg.caps

19,59 €
(με Φ.Π.Α.)

Terranova B-Complex with Vitamin C 50 veg.caps συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη B και βιταμίνη C για το νευρικό σύστημα, το άγχος και το αιμοποιητικό.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Terranova B–Complex with Vitamin C 50 veg.caps συμπλήρωμα συμπλέγματος βιταμινών Β με βιταμίνη C και μαγνήσιο, ενισχυμένος με το ειδικό μείγμα Magnifood από ροντιόλα, σιβηριανό, ινδικό τζίνσενγκ και βρώμη. Είναι το πιο πλήρες σύμπλεγμα βιταμινών Β για αποτελεσματική δράση σε καταστάσεις στρες.
Κατάλληλο για περισσότερη ενέργεια και βελτίωση της αντοχής σε συνθήκες πίεσης, ενίσχυση της υγείας των νεύρων (anti-stress) και του ανοσοποιητικού συστήματος, Αθλητές, Φοιτητές, Άτομα με έντονη πνευματική εργασία, Ηλικιωμένους. Ιδανικό και για vegetarian και vegans (αυστηρούς φυτοφάγους).

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Βιταμίνες Συμπλέγματος Β, Πίτουρο ρυζιού, Σιβηριανό τζίνσενγκ, Ρίζα ασβαγκάντα,Βρώμη, Άνθος και φύλλα αλφάλφα, Φύλλα μαϊντανού, Φύλλα Πικραλίδας, Χυμός και φύλλα παντζαριού, Σπόροι κολοκύθας, Ρίζα ροδιόλας. Rhodiola Root - Ρίζα ροδιόλας.
Η ροδιόλα έχει σημαντικές προσαρμογόνες ιδιότητες και μπορεί να ενισχύσει την υγιή λειτουργία του νοητικού και νευρικού συστήματος.

Siberian-Ginseng Siberian Ginseng - Σιβηριανό τζίνσενγκ
Ένα από τα σημαντικότερα προσαρμογόνα φυτά που μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση της καλής υγείας του εκκριτικού και νευρικού συστήματος.

Ashwagandha-Root Ashwagandha Root - Ρίζα ασβαγκάντα
Όπως και το τζίνσενγκ και η ροδιόλα, η ασβαγκάντα χρησιμοποιούνταν από την αρχαιότητα για τις προσαρμογόνες ιδιότητές της και μπορεί να ενισχύσει την καλή υγεία του νευρικού συστήματος.

Avena-Sativa Avena Sativa (Green Oat Seed) - Βρώμη
Οι σπόροι βρώμης είναι μια πηγή πλούσια σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, καθώς και μεταλλικά στοιχεία που ενισχύουν τη δράση των βιταμινών του συμπλέγματος Β. Οι σπόροι στο γαλακτώδες στάδιο χρησιμοποιούνται συχνά για να ενισχύσουν την καλή υγεία του νευρικού συστήματος.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Ενήλικες 1-2 κάψουλες Terranova B–Complex with Vitamin C την ημέρα με το φαγητό.

5060203790196

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Κατάλληλο για
Vegans & Vegetarians
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών