• TERRANOVA Calcium Magnesium Complex 50 veg. Caps
TERRANOVA Calcium Magnesium Complex 50 veg. Caps
search
TERRANOVA Calcium Magnesium Complex 50 veg. Caps

Terranova Calcium Magnesium Complex 50 veg. Caps

13,88 €
(με Φ.Π.Α.)

TERRANOVA Calcium Magnesium Complex 50 veg.Caps Συμπλήρωμα διατροφής για ενδυνάμωση στα οστά, τα δόντια και για την οστεοπόρωση.

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής TERRANOVA Calcium Magnesium Complex 50 veg.caps αποτελεί το βασικό συνδυασμό Ασβεστίου με Μαγνήσιο σε αναλογία 2:1. Κατάλληλο για οστεοπενία, γυναίκες στην εμμηνόπαυση, ηλικιωμένους. Ιδανικό και για vegetarians και vegans (αυστηρούς φυτοφάγους).

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ασβέστιο, Μαγνήσιο, Πίτουρο ρυζιού, Φύλλα τσουκνίδας, Ρίζωμα και ρίζα τζίντζερ, Ανθός και φύλλα αλφάλφα, Σπόροι κολοκύθας. Stabilised Rice Bran (SRB) – πίτουρο ρυζιού
Το πίτουρο ρυζιού παρέχει στον οργανισμό μεγάλη ποσότητα ασβεστίου και, σύμφωνα με έρευνες, μπορεί να μειώσει την απέκκριση ασβεστίου με τα ούρα.

RICE-BRAN-ACTIVES Nettle Leaf – Φύλλα τσουκνίδας
Η τσουκνίδα είναι σημαντική πηγή ασβεστίου και μαγνησίου. Επίσης, παρέχει στον οργανισμό διάφορες θρεπτικές ουσίες, οι οποίες είναι γνωστό ότι ενισχύουν τη λειτουργία ή/και τη βιοδιαθεσιμότητα ασβεστίου στο σώμα (και ιδίως στα οστά), όπως βόριο, βιταμίνη Κ, βιταμίνη D, πυρίτιο, ψευδάργυρο και βιταμίνη C.

MICROALGAE Horsetail Spring Shoot – Βλαστός εκουιζέτου
Όπως και η τσουκνίδα, το εκουιζέτο περιέχει ασβέστιο και πολλές θρεπτικές ουσίες που ενισχύουν τη δράση του ασβεστίου, όπως πυρίτιο, μαγνήσιο, βιταμίνη D, βιταμίνη C και θείο. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η περιεκτικότητά του σε πυρίτιο, το οποίο είναι απαραίτητο για τη δημιουργία ενός είδους «κόλλας» για τη διατήρηση της ακεραιότητας του σκελετικού ιστού.

FREEZE-DRIED-MUSHROOMS Ginger Rhizome & Root – Ρίζωμα και ρίζα τζίντζερ
Η ανεπαρκής πεπτική δραστηριότητα στο στομάχι σχετίζεται με τη μικρή απορρόφηση ασβεστίου και μαγνησίου. Η επίδραση του τζίντζερ στην πέψη που διενεργείται στο στομάχι μπορεί να διευκολύνει τη βιοδιαθεσιμότητα και των δύο μεταλλικών στοιχείων.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Ενήλικες: 2-4 κάψουλες την ημέρα με το φαγητό.

5060203791032

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Αρθρώσεις & Οστά
Κατάλληλο για
Vegans & Vegetarians
Συστατικά
Ασβέστιο, Μαγνήσιο
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών