• TERRANOVA Lycopene Zinc Nettle Root - Prostate Support 50 veg. Caps
TERRANOVA Lycopene Zinc Nettle Root - Prostate Support 50 veg. Caps
search
TERRANOVA Lycopene Zinc Nettle Root - Prostate Support 50 veg. Caps

Terranova Lycopene Zinc Nettle Root - Prostate Support 50 veg. Caps

27,94 €
(με Φ.Π.Α.)

TERRANOVA Lycopene Zinc Nettle Root - Prostate Support 50 veg.caps συμπλήρωμα διατροφής με ψευδάργυρο, λυκοπένιο, σελήνιο, τσουκνίδα, βρώμη για υπερπλασία προστάτη, προστατίτιδα.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το TERRANOVA Lycopene Zinc Nettle Root - Prostate Support είναι ενισχυμένο με τα κλασσικά ανδρικά τονωτικά του γεννητικού συστήματος ψευδάργυρο, λυκοπένιο, σελήνιο και αραβινογαλακτάνες αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη σύνθεση για τον άνδρα. Περιέχει φυτικά συστατικά όπως τσουκνίδα, πράσινη βρώμη, σπόρους κολοκύθας, φύλλα μαϊντανού, ακάι μπέρι, νεροκάρδαμο και ιπποφαές που αποτελούν πλούσιες φυσικές πηγές φλαβονοειδών, καροτενοειδών, απαραίτητων λιπαρών οξέων, ψευδαργύρου και βιταμινών.
Κατάλληλο για ενίσχυση της υγείας του ανδρικού ουροποιητικού, αντιοξειδωτική προστασία του προστάτη, προστατίτιδα. Ιδανικό και για vegetarians και vegans (αυστηρούς φυτοφάγους).

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ρίζα Τσουκνίδας, Βρώμη, Σπόροι κολοκύθας, Λουλούδια Φραγκοσυκιάς, Πίτουρο Ρυζιού, Μαϊντανός, Στάχυ καλαμποκιού, Acai Berry, Νεροκάρδαμο, Καρπός και φύλλα Ιπποφαούς.

Nettle Root – Ρίζα Τσουκνίδας
Περιέχει Ρίζα Τσουκνίδας, η οποία προστατεύει τον προστάτη και προάγει την υγιή λειτουργία του. Η τσουκνίδα σύμφωνα με ισχυρές ενδείξεις φαίνεται να εμποδίζει την αυξημένη κυτταρική δέσμευση της διυδροτεστοστερόνης (DHT). Επίσης, περιέχει πληθώρα συστατικών που σχετίζονται με την ορμονική ισορροπία.

Avena-Sativa Avena Sativa (Green Oat Seed) διυδροτεστοστερόνης Βρώμη
Οι σπόροι της βρώμης (στη γαλακτική τους φάση) ιστορικά θεωρούνται ως ένα από τα πιο σημαντικά τονωτικά της αντρικής υγείας. Είναι πλούσιοι σε ψευδάργυρο, ο οποίος αναστέλλει τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε διυδροτεστοστερόνη (DHT), με αποτέλεσμα να ωφελεί την υγεία του προστάτη. Επίσης, οι σπόροι βρώμης περιέχουν πολλά διαφορετικά θρεπτικά συστατικά που φαίνεται ότι μπορούν να προάγουν συνολικά την υγεία των ανδρών.

Pumpkin-Seeds Pumpkin Seed – Σπόροι κολοκύθας
Πηγή χαλκού που διατηρεί σε ισορροπία τον ψευδάργυρο. Οι σπόροι περιέχουν λιπαρά οξέα που συμπληρώνουν τη θετική επίδραση του ψευδαργύρου στην υγεία του προστάτη.

Prickly-Pear-Flower Prickly Pear Flower –Λουλούδια Φραγκοσυκιάς
Περιέχει λουλούδια Φραγκοσυκιάς, τα οποία, σύμφωνα με έρευνες, φαίνεται να δρουν ανασταλτικά στα ένζυμα 5-alpha αναγωγάσης και αρωματάσης, με αποτέλεσμα να ενισχύεται η υγεία του προστάτη. Άλλος ένας πιθανός προστατευτικός μηχανισμός είναι μέσω της ιδιότητάς του να εμποδίζει την υπεροξείδωση των λιπιδίων.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Ενήλικες: 1-2 κάψουλες την ημέρα με το φαγητό.

5060203791742

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Ουροποιητικό, Υγεία Προστάτη
Κατάλληλο για
Vegans & Vegetarians
Συστατικά
Βότανα, Σελήνιο, Ψευδάργυρος
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών