• TERRANOVA OMEGA Oil 3-6-7-9 Organic 250 ml
TERRANOVA OMEGA Oil 3-6-7-9 Organic 250 ml
search
TERRANOVA OMEGA Oil 3-6-7-9 Organic 250 ml

Terranova Omega Oil 3-6-7-9 Organic 250ml

26,32 €
(με Φ.Π.Α.)

TERRANOVA Omega Oil 3-6-7-9 Organic 250ml Συμπλήρωμα διατροφής με ω-7 λιπαρά για ενίσχυση κυκλοφορικού, καρδιάς, δέρματος.

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το TERRANOVA OMEGA Oil 3-6-7-9 Organic είναι το μόνο με όλα τα απαραίτητα ωμέγα λιπαρά οξέα 3-6-7-9. Ιδανική αναλογία φυτικών ωμέγα 3-6-9 ( 2:1:1), που σε συνδυασμό με τα ωμέγα 7 συνθέτουν το πιο πλήρες σκεύασμα της αγοράς.
Περιέχει πιστοποιημένα βιολογικά έλαια λιναρόσπορων, ηλιόσπορων, κανναβουριού, σπόρων μποράγκο, φλοιού ρυζιού, ελιάς και ιπποφαούς.
Κατάλληλο για προστασία της καρδιαγγειακής υγείας, ενίσχυση της εγκεφαλικής λειτουργίας, υγιές και λαμπερό δέρμα, ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού και ορμονικού συστήματος του οργανισμού. Ιδανικό και για vegetarian και vegans (αυστηρούς φυτοφάγους).

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Βιολογικό Ελαιόλαδο, Βιολογικό λάδι Κάνναβης, Βιολογικό λάδι Λιναρόσπορου, Βιολογικό λάδι από σπόρους Ιπποφαούς, Βιολογικό λάδι από φρούτα Ιπποφαούς, Βιολογικό Λάδι από Πίτουρο Ρυζιού, Βιολογικό λάδι Μποράγκο. Organic Flaxseed Oil- Βιολογικό λάδι Λιναρόσπορου
Το έλαιο λιναρόσπορου περιέχει εξαιρετικά υψηλά επίπεδα α-λινολενικού οξέος, ενός ωμέγα-3 λιπαρού οξέος, και είναι ιδανικό έλαιο για την αντιστάθμιση του υπερβολικά υψηλού ποσοστού ωμέγα-6 λιπαρών οξέων που περιέχονται στην τυπική διατροφή του δυτικού κόσμου.

RICE-BRAN-ACTIVES Organic Hemp Seed Oil – Βιολογικό λάδι Κάνναβης
Το έλαιο κάνναβης περιέχει ασυνήθιστα υψηλή αναλογία ακόρεστων λιπαρών προς κορεσμένα λιπαρά και αποτελεί μια από τις καλύτερες φυτικές πηγές ωμέγα-3 λιπαρών οξέων. Η ευχάριστη γεύση του που θυμίζει καρύδι συμβάλλει στην απήχησή του ως θρεπτικού ελαίου.

Olive-Oil Organic Olive Oil - Βιολογικό Ελαιόλαδο
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του, το ελαιόλαδο αποτελείται από ωμέγα-9 μονοακόρεστα λιπαρά οξέα. Η συμβολή του σε διατροφικά προγράμματα για την «καλή υγεία της καρδιάς» συνίσταται στην υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες και την ικανότητά του να ανταγωνίζεται τα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα χωρίς να επηρεάζει αρνητικά τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.

Borage-Seed-Oil Organic Borage Seed Oil - Βιολογικό λάδι Μποράγκο
Το έλαιο μποράγκο αποτελεί την πλουσιότερη, εμπορικά διαθέσιμη, πηγή λιπαρών οξέων GLA (γ-λινολενικό οξύ), τα οποία είναι γνωστά για τη συμβολή τους στην καλή ορμονική υγεία των γυναικών, την καλή υγεία της επιδερμίδας και πολλές άλλες χρήσεις.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Ενήλικες 1-3 κουταλάκια τσαγιού (5 ml) την ημέρα, μπορεί να προστεθεί σε σαλάτες, χυμό ή πάνω από το φαγητό.

5060203790882

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Λάδι-Oil
Ανάγκη για
Μνήμη - Συγκέντρωση, Πίεση - Καρδιά
Κατάλληλο για
Vegans & Vegetarians
Συστατικά
Omega 3
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών