• TERRANOVA Probiotic Complex with prebiotics 50 veg. Caps
TERRANOVA Probiotic Complex with prebiotics 50 veg. Caps
search
TERRANOVA Probiotic Complex with prebiotics 50 veg. Caps

Terranova Probiotic Complex with prebiotics 50 veg. Caps

24,49 €
(με Φ.Π.Α.)

Ισορροπία Εντερικής Χλωρίδας, Μετεωρισμός

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το TERRANOVA Probiotic Complex with prebiotics είναι ιδανικός συνδυασμός από 5 είδη προβιοτικών στελεχών και 3,5 δισεκατομμύρια λακτοβάκιλλων συνολικά, ενισχυμένο με το ειδικό μείγμα Magnifood με ρίζα burdock, χυμό και φύλλα παντζαριού, ίνες ριζιού, πλούσια σε φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες, ινουλίνη και Β-γλυκάνες για την ενίσχυση της βιοδιαθεσιμότητας και την υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος.
Κατάλληλο για εντερικές διαταραχές, όπως διάρροια, δυσκοιλιότητα, κολίτιδα, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, την περίοδο λήψης αντιβιοτικών, αντισυλληπτικών ή κορτικοστεροειδών, που αλλοιώνουν την ισορροπία των φιλικών και μη βακτηρίων του οργανισμού, ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Ιδανικό και για vegetarian και vegans (αυστηρούς φυτοφάγους).

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei , Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Πίτουρο Ρυζιού, Παντζάρι , Ρίζα Κολλιτσίδας. Burdock Root - Ρίζα Κολλιτσίδας
Η ρίζα κολλιτσίδας περιέχει ένα υψηλό ποσοστό φρουκτοολιγοσακχαριτών (FOS), καθιστώντας την ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία για την ενίσχυση των ευεργετικών βακτηρίων του εντέρου. Μια από τις σημαντικότερες πρεβιοτικές ενώσεις της κολλιτσίδας, η ινουλίνη, μπορεί επίσης να βοηθήσει στην υποστήριξη της υγιής λειτουργίας του ανοσοποιητικού αλλά και του πεπτικού.

Beetroot-Juice--Greens Beetroot Juice & Greens – Παντζάρι
Περιέχει παντζάρι που είναι μια εξαιρετική πηγή ολιγοσακχαριτών και ινουλίνης

Stabilised-Rice-Bran Stabilised Rice Bran (SRB) - Πίτουρο Ρυζιού
Το SRB περιέχει και τις δύο μορφές φυτικών ινών, διαλυτές και αδιάλυτες, οι οποίες υποστηρίζουν τα συνολικά οφέλη των προβιοτικών βακτηρίων στην διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος. Ιδιαίτερα σημαντικό για το ρόλο των ωφέλιμων βακτηρίων είναι και το πλούσιο περιεχόμενο σε φρουκτοολιγοσακχαρίτες (FOS). FOS είναι ένας τύπος μη βρώσιμων υδατανθράκων ο οποίος δρα ως πρεβιοτικό (μια ουσία που ενισχύει την βιωσιμότητα και τiς δραστηριότητες των ωφέλιμων βακτηρίων του πεπτικού).

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Ενήλικες 1 κάψουλα κατά προτίμηση πριν το γεύμα.

5060203790738

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Γαστρεντερικές Διαταραχές
Κατάλληλο για
Vegans & Vegetarians
Συστατικά
Προβιοτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών