• TERRANOVA Smooth Synergy 50 veg. Caps
TERRANOVA Smooth Synergy 50 veg. Caps
search
TERRANOVA Smooth Synergy 50 veg. Caps

Terranova Smooth Synergy 50 veg. Caps

25,50 €
(με Φ.Π.Α.)

TERRANOVA Smooth Synergy 50 veg.caps συμπλήρωμα διατροφής για αϋπνία, στρες, άγχος.

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το TERRANOVA Smooth Synergy αποτελεί ειδική σύνθεση από 7 προσαρμοσιογόνα βότανα και υπερτροφές μαζί με τις πιο βιοδραστικές μορφές των βιταμινών Β6 και Β12.
Κατάλληλο για αϋπνίες, ανακουφίζει από την υπερένταση και το στρες, καλύτερη λειτουργία του νευρικού συστήματος. Ιδανικό και για vegetarian και vegans (αυστηρούς φυτοφάγους).

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ασβαγκάντα, Βρώμη, Αμερικάνικο Τζίνσεγκ, Ρίζα Ροντιόλα, Πίτουρο Ρυζιού, Τζίντζερ Ρίζωμα/ Ρίζα, Πιπέρι Καγιέν. Ashwagandha Root - Ασβαγκάντα
Όπως το τζίνσεγκ και η ροδιόλα, η ασβαγκάντα χρησιμοποιείται ιστορικά για τις προσαρμογόνες ιδιότητές της και βοηθάει στο μεταβολισμό της ενέργειας και στην υγεία του νευρικού συστήματος. Ενώ ορισμένα προσαρμογόνα έχουν μια πιο διεγερτική επίδραση στο νευρικό σύστημα, οι ιδιότητες της ασβαγκάντας έχουν αντίθετη επίδραση - ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουν το μεταβολισμό της ενέργειας.

Avena-Sativa Avena Sativa (Green Oat Seed) - Βρώμη
Οι σπόροι βρώμης παρέχουν ένα από τα πιο ήπια τονωτικά για την υποστήριξη της υγείας των νεύρων. Εκτός από τη γραμίνη και την αβενίνη, οι σπόροι βρώμης είναι μια πλούσια πηγή σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β και μέταλλα.

American-Ginseng American Ginseng - Αμερικάνικο Τζίνσεγκ
Το Αμερικάνικο Τζίνσεγκ είναι ένα από τα πιο ερευνημένα προσαρμογόνα, που έχει βοηθήσει στην υποστήριξη της υγιούς λειτουργίας των επινεφριδίων και του μεταβολισμού της ενέργειας. Έρευνες δείχνουν ότι η ισορροπία των ginsensides (τζινσεγκιδών) στο αμερικανικό ginseng μπορεί πράγματι να προκαλέσει μια πολύ μικρότερη διέγερση στο νευρικό σύστημα σε σύγκριση με τα κορεάτικα, τις κινέζικες μορφές του Panax Ginseng.

Rhodiola-Root Rhodiola Root – Ρίζα Ροντιόλα
Η Ροδιόλα έχει σημαντικές προσαρμογόνες ιδιότητες και μπορεί να υποστηρίξει το μεταβολισμό της ενέργειας, την υγιή ισορροπία των νευροδιαβιβαστών, την πνευματική απόδοση και την υγεία του νευρικού συστήματος.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Ενήλικες 1-2 κάψουλες την ημέρα με το φαγητό.

5060203792084

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Αϋπνία - Στρές
Κατάλληλο για
Vegans & Vegetarians
Συστατικά
Βότανα
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών