• TERRANOVA Beetroot juice, Cordyceps & Reishi 70gr
TERRANOVA Beetroot juice, Cordyceps & Reishi 70gr
search
TERRANOVA Beetroot juice, Cordyceps & Reishi 70gr

Terranova Beetroot Juice, Cordyceps & Reishi powder 70gr

39,30 €
(με Φ.Π.Α.)

Terranova Beetroot Juice, Cordyceps & Reishi powder 70gr συμπλήρωμα διατροφής με ειδική φυτική σύνθεση για αντοχή και ενέργεια με διάρκεια.

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διστροφής TERRANOVA Beetroot Juice, Cordyceps & Reishi 70gr είναι μια έντονα δυναμική και συνεργιστική σύνθεση που βελτιώνει την αντοχή, καθώς και τα επίπεδα ενέργειας του σώματος και του οξυγόνου στο αίμα. Ένας μοναδικός συνδυασμός Πατζαριού, μανιταριού Cordyceps και μανιταριού Reishi, χυμού Σιταρόχορτου, Τζίντζερ και Πιπεριού Καγιέν, όλα αποξηραμένα με τη μέθοδο της φρέσκιας ψυχρής ξήρανσης (fresh freeze dried) που εξασφαλίζει αναλλοίωτες τις θρεπτικές τους ιδιότητες και έτσι έχει καλύτερη ενζυμική δραστηριότητα και βιοδιαθεσιμότητα και μέγιστη αποτελεσματικότητα. Είναι ιδανικό συμπλήρωμα για να καταναλώνεται μια ώρα πριν από την άσκηση. 100% φυτικό, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά.

Κατάλληλο για αντοχή κατά την προπόνηση από αθλητές ή άτομα που γυμνάζονται συστηματικά, για άτομα με χειρονακτική εργασία. Ιδανικό και για vegetarian και vegans.

Μορφή Φρέσκα αποξηραμένα συστατικά (fresh freeze dried) βιολογικής καλλιέργειας σε μορφή σκόνης.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Χυμός και φύλλα παντζαριού, Μανιτάρι cordyceps, Ρίζωμα/ρίζα τζίντζερ, Καρπός πιπεριού καγιέν, Μανιτάρια Reishi, Χυμός βλαστών σταριού.

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ – ΧΩΡΙΣ ΣΟΓΙΑ – ΧΩΡΙΣ ΜΑΓΙΑ - ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ – ΧΩΡΙΣ ΖΕΛΑΤΙΝΗ - ΧΩΡΙΣ ΖΩΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ – ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΑ – ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ – ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΧΡΩΜΑΤΩΝ – ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΓΕΥΣΗΣ – ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

Περιέχει στάρι – συμβουλευτείτε τον ιατρό σας σε περίπτωση κοιλιοκάκης

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Ενήλικες 1 κουταλάκι του γλυκού (περίπου 5γρ) αναμειγμένο με χυμό ή νερό, περίπου 1 ώρα πριν από την προπόνηση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ:

Beetroot Juice & Greens – Παντζάρι

Περιέχει παντζάρι που είναι μια εξαιρετική πηγή ολιγοσακχαριτών και ινουλίνης          

Cayenne Fruit – Καρπός πιπεριού καγιέν           

Ο καρπός του πιπεριού καγιέν χρησιμοποιείται συχνά ως τονωτικό για τη διατήρηση της καλής υγείας του κυκλοφορικού συστήματος. Χρησιμοποιείται επίσης συχνά για να διευκολύνει την κατανομή θρεπτικών στοιχείων στο σώμα.              

Cordyceps Mycelia – Μανιτάρι cordyceps          

Τα μανιτάρια cordyceps χρησιμοποιούνταν από την αρχαιότητα για τις προσαρμογόνες ιδιότητές τους και φαίνεται ότι μπορούν να ενισχύσουν την καλή λειτουργία του μεταβολισμού, τη σωματική αντοχή και τη αξιοποίηση του οξυγόνου.               

Ginger Rhizome & Root – Ρίζωμα και ρίζα τζίντζερ       

Η ανεπαρκής πεπτική δραστηριότητα στο στομάχι σχετίζεται με τη μικρή απορρόφηση ασβεστίου και μαγνησίου. Η επίδραση του τζίντζερ στην πέψη που διενεργείται στο στομάχι μπορεί να διευκολύνει τη βιοδιαθεσιμότητα και των δύο μεταλλικών στοιχείων.

Reishi Mushroom Mycelia – Μανιτάρια Reishi

Τα μανιτάρια reishi είναι πλούσια σε πολυσακχαρίτες (β- γλυκάνες)      

Wheatgrass Juice – Χυμός βλαστών σταριού    

Ο χυμός βλαστών σταριού είναι ιδιαίτερα πλούσιος σε χλωροφύλλη, η οποία μπορεί να συμβάλλει στην καλή λειτουργία του εντέρου. Είναι επίσης πλούσιος σε καροτενοειδή, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, καθώς επίσης και σε ευεργετικά για την υγεία ένζυμα, όπως το υπεροξείδιο της δισμουτάσης (SOD).

5060203792244

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Τόνωση - Ενέργεια
Κατάλληλο για
Vegans & Vegetarians
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών