• NOW St-John's Wort 300mg 100Caps
NOW St-John's Wort 300mg 100Caps
search
NOW St-John's Wort 300mg 100Caps

NOW St.John's Wort 300mg 100 Veg.Caps

19,88 €
(με Φ.Π.Α.)

Now St.John's Wort 300mg 100 Veg.Caps Συμπλήρωμα διατροφής με βαλσαμόχορτο για να αντιμετωπίσετε φυσικά το άγχος, την ήπια κατάθλιψη και την έλλειψη ύπνου.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Συμπλήρωμα διατροφής St.John's Wort 300mg της NOW.

Προκαταρκτικές μελέτες δείχνουν ότι το βότανο St. John's Wort θα μπορούσε να βοηθήσει στην πρόληψη της επαναπορρόφησης της σεροτονίνης (χημικού αγγελιοφόρου) από τα νευρικά κύτταρα του εγκεφάλου, ή στη μείωση των επιπέδων μιας πρωτεΐνης η οποία εμπλέκεται στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού.

Το St. John'sWort χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στην αρχαία Ελλάδα, ως θεραπεία σε καταστάσεις ψυχικής υγείας, ως βάλσαμο για εγκαύματα, ως διουρητικό, σε νευραλγικές παθήσεις όπως πόνος στην πλάτη αλλά και την επούλωση πληγών,

Σήμερα, χρησιμοποιείται ιδιαίτερα, για την αντιμετώπιση καταστάσεων του άγχους, της ήπιας κατάθλιψης και των διαταραχών του ύπνου. Η υπερικίνη, ενεργό χρωστικό στο St. Johns Wort, έχει συνδεθεί με την ικανότητά της να βοηθά τον εγκέφαλο στον τομέα παραγωγής της σεροτονίνης. Αποτέλεσμα αυτής, είναι μια καλή ψυχική διάθεση με πολύ λιγότερες παρενέργειες από αυτές των συνταγογραφούμενων φαρμάκων.  Η NOW Foods υϊοθετώντας την μέθοδο DAC 90 HPLC για την καλύτερη ανάλυση των προϊόντων της, παρουσιάζει το NOW St. John's Wort με 300 mg εκχύλισμα  βοτάνου και με περιεκτικότητα 0,3% σε υπερικίνη, βασικό δραστικό συστατικό.

   Προσοχή, το St. John'sWort  δε θα πρέπει να χρησιμοποιείται ταυτόχρονα με αντικαταθλιπτικά φάρμακα και άλλα αναισθητικά σκευάσματα

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

1 κάψουλα 3 φορές την ημέρα κατά προτίμηση με το φαγητό

733739047601

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Αϋπνία - Στρές, Ηπια Κατάθλιψη
Κατάλληλο για
Vegans & Vegetarians
Συστατικά
Βότανα
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών