• VOGEL Molkosan Fruit 200ml
VOGEL Molkosan Fruit 200ml
search
VOGEL Molkosan Fruit 200ml

Vogel Molkosan Fruit 200ml

9,95 €
(με Φ.Π.Α.)

VOGEL Molkosan Fruit 200ml, πρεβιοτικό σκεύασμα με γεύση φρούτων για καθημερινή χρήση.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το Molkosan Fruit της A. Vogel είναι πρεβιοτικό σκεύασμα με γεύση φρούτων για καθημερινή χρήση παρασκευασμένο από ορό τυρογάλακτος, με υψηλή περιεκτικότητα σε λακτικό οξύ. Περιέχει ασβέστιο, αρώνια, χυμό ροδιού και το φυσικό γλυκαντικό στέβια.

Περιγραφή - τρόπος δράσης

Τα πρεβιοτικά ενισχύουν τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος καθώς βοηθούν τα ωφέλιμα βακτήρια. Διασφαλίζοντας έτσι ένα υγιές πεπτικό σύστημα, το Molkosan® Fruit αποδεδειγμένα βοηθά σε περιπτώσεις φουσκώματος, αερίων, δυσκοιλιότητας.

Συστατικά

Συμπυκνωμένος ορός τυρογάλακτος, μέσο οξίνισης: L+ λακτικό οξύ, εκχύλισμα βύνης

Δοσολογία και τρόπος χρήσης

Ενήλικες και παιδιά άνω των 6  ετών:

Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Διαλύετε το Molkosan® Fruit σε αναλογία 1:10 σε ένα ποτήρι νερό  (200ml περίπου) και ανακατεύετε καλά. Για καλύτερα αποτελέσματα να λαμβάνεται 2-3 φορές την ημέρα. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο για 2 μήνες.

Περισσότερες πληροφορίες

Η ιστορία του Molkosan®: Για πολλούς αιώνες, οι θεραπευτές γνώριζαν τη σημαντική αξία του ορού τυρογάλακτος φυσικής γαλακτοζύμωσης σαν τονωτικό ολόκληρου του οργανισμού.Ο ορός τυρογάλακτος είναι υποπροϊόν της τυροκομίας. Όταν παρασκευάζεται το τυρί, το φρέσκο βιολογικό γάλα  θερμαίνεται στους 100F και προστίθεται ειδικό ένζυμο  για το πήξιμο. Το τυρόπηγμα χρησιμοποιείται για την παρασκευή του τυριού και το υγρό που παραμένει ονομάζεται τυρόγαλο. Το τυρόγαλο είναι πλούσιο σε πολύτιμα μέταλλα, όπως το ασβέστιο το κάλιο και ο φώσφορος αλλά είναι φτωχό σε μαγνήσιο, ψευδάργυρο, βιταμίνες λίπη και πρωτεϊνες.

7610313417513

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Σιρόπι
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών