• LAMBERTS Plant Sterols 800mg 60 Tabs
LAMBERTS Plant Sterols 800mg 60 Tabs
search
LAMBERTS Plant Sterols 800mg 60 Tabs

Lamberts Plant Sterols 800mg 60 Tabs

24,56 €
(με Φ.Π.Α.)

Φυτικές στερόλες που βοηθούν στη διατήρηση των επιπέδων xοληστερόλης σε φυιολογικά όρια.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής LAMBERTS Plant Sterols 800mg 60 Tabs παρέχει 800mg από φυτικές στερόλες τις οποίες συναντάμε στα φυτικά έλαια και τα δημητριακά, ενώ η κατανάλωση τους βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων χοληστερόλης στα φυσιολογικά όρια. Ο μηχανισμός δράσης των φυτικών στερολών στον μεταβολισμό των λιπιδίων είναι ο εξής: οι φυτικές στερόλες έχουν παρόμοια χημική δομή με την χοληστερόλη και επιδρούν στην επανα-απορρόφησή της από το έντερο.

Η χοληστερόλη φυσιολογικά εκκρίνεται στο έντερο μέσω της χολής ώστε να βοηθά την πέψη και εν συνεχεία επανα-απορροφάται και εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος. Οι φυτικές στερόλες ανταγωνίζονται την χοληστερόλη στην επανα-απορρόφησή της από το έντερο με αποτέλεσμα την μείωση των επιπέδων της ακόμη και σε εκείνους που ακολουθούν υπολιπιδαιμική δίαιτα. Οι σύγχρονες δίαιτες χαρακτηρίζονται από χαμηλά επίπεδα διαιτητικής πρόσληψης φυτικών στερολών και για αυτό πολλά τρόφιμα όπως η μαργαρίνη εμπλουτίζονται με φυτικές στερόλες. Αυτά τα εμπλουτισμένα τρόφιμα συμβάλλουν στην αύξηση της ημερήσιας πρόσληψης. Παρόλα αυτά είναι δύσκολο να επιτευχθεί η επιθυμητή πρόσληψη και συχνά η αυξημένη κατανάλωσή τους οδηγεί στην αύξηση των προσλαμβανόμενων θερμίδων.

Οι φυτικές στερόλες μπορούν να προστεθούν στη δίαιτα χωρίς να επιβαρύνουν την ημερήσια πρόσληψη σε θερμίδες. Η δόση αυτή ισούται με την δόση που έχει χρησιμοποιηθεί σε κλινικές μελέτες, σχετικά με την μείωση της χοληστερόλης του αίματος.

Κάθε ταμπλέτα αποδίδει: Plant Sterols 800mg (providing up to 80% beta-sitosterols*)

*Τα σχετικά επίπεδα των επιμέρους στερολών υπόκεινται σε φυσική διακύμανση. Ταμπλετοποίηση με: Skimmed Milk Powder,Calcium Carbonate, Cellulose, Crosslinked Cellulose Gum, Tablet Coating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Glycerin), Silicon Dioxide, Stearic Acid, Magnesium Stearate.

Λαμβάνετε 1 ταμπλέτα ημερησίως με το γεύμα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Να μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δόση.

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.

Αλλεργίες: Περιέχει λακτόζη.

Προφυλάξεις: Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.

 

5055148408527

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Ταμπλέτες (Χάπια)
Ανάγκη για
Κυκλοφορικό, Πίεση - Καρδιά, Χοληστερίνη
Κατάλληλο για
Vegetarians
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών