• LAMBERTS Peppermint Oil 50mg 90 caps
LAMBERTS Peppermint Oil 50mg 90 caps
search
LAMBERTS Peppermint Oil 50mg 90 caps

Lamberts Peppermint Oil 100mg 90 caps

11,55 €
(με Φ.Π.Α.)

Περιέχει αγνό έλαιο μέντας, το οποίο βοηθά στην πέψη και την ομαλή λειτουργία του εντέρου.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής LAMBERTS Peppermint Oil 100mg 90 caps περιέχει αγνό έλαιο μέντας, αποσταγμένο από φύλλα μέντας. Η μέντα παραδοσιακά χρησιμοποιείται ως βοηθητικό της πέψης. Τα φυτικά έλαια που βρίσκονται στα φύλλα του φυτού (peppermint oil) και κυρίως η menthol, έχουν ως αποτέλεσμα αυτήν την ευεγερτική δράση ενώ παράλληλα και τα μη ελαιώδη συστατικά βοηθούν στην ομαλή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος.

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, το έλαιο της μέντας έχει ευεργετική  επίδραση στα συμπτώματα του Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου (IBS). Το IBS προκαλείται απόρροια της διαταραχής της λειτουργικότητας του τοιχώματος του γαστρεντερικού αυλού. Οι λείες μυϊκές ίνες του τοιχώματος του εντερικού σωλήνα καθίστανται ευερέθιστες, με αποτέλεσμα την εμφάνιση  εντόνων και επώδυνων συσπάσεων. Όπως  αποδεικνύουν πολλές κλινικές μελέτες το έλαιο της μέντας προκαλεί χάλαση των λείων μυϊκών ινών του τοιχώματος του εντερικού σωλήνα.

Κάθε κάψουλα αποδίδει: Peppermint Oil 50mg Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα: Sunflower Seed Oil, Capsule Shell (Modified Starch, Glycerol, Gelling Agent: Carageenan, Acidity Regulator: DiSodium Phosphate).

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30λεπτά. Κατάλληλο για χορτοφάγους Δοσολογία: 3 κάψουλες ημερησίως, 1 μετά από κάθε κύριο γεύμα Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.

Αλλεργίες: Καμία

Προφυλάξεις: Καμία γνωστή για την προτεινόμενη δόση

5055148400194 5055148411572

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Γαστρεντερικές Διαταραχές
Κατάλληλο για
Vegetarians
Συστατικά
Βότανα
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών