• NOW Sports L-Glutamine Powder Pure Free Form 454g
NOW Sports L-Glutamine Powder Pure Free Form 454g
search
NOW Sports L-Glutamine Powder Pure Free Form 454g

NOW Sports L-Glutamine Powder Pure Free Form 454g

41,85 €
(με Φ.Π.Α.)

NOW Sports L-Glutamine Powder Pure Free Form 454g συμπλήρωμα διατροφής με γλουταμίνη σε σκόνη, ένα μη απαραίτητο αμινοξύ που συντίθεται από τον ανθρώπινο οργανισμό και εμπλέκεται στη διαδικασία της πρωτεϊνοσύνθεσης.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

NOW Sports L-Glutamine Powder Pure Free Form 454g συμπλήρωμα διατροφής με γλουταμίνη σε σκόνη, ένα μη απαραίτητο αμινοξύ που συντίθεται από τον ανθρώπινο οργανισμό και εμπλέκεται στη διαδικασία της πρωτεϊνοσύνθεσης. Η παραγωγή της γλουταμίνης ρυθμίζεται από τους σκελετικούς μύες, τους πνεύμονες και το ήπαρ.

Η γλουταμίνη συμμετέχει στη διατήρηση ενός θετικού ισοζυγίου του αζώτου, ιδανική για αυτούς που ασχολούνται με την αύξηση της μυικότητας γιατί βοηθά στη μεταφορά του αζώτου προς τα μυικά κύτταρα, γεγονός που ισούται με αναβολική μυϊκή ανάπτυξη. 

Επίσης, η γλουταμίνη ενισχύει τα ταχέως αναπτυσσόμενα κύτταρα ή αλλιώς τα λεγόμενα λεμφοκύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, τα οποία βοηθούν τον οργανισμό να αμυνθεί έναντι όσων αναγνωρίζονται ως ξένοι εισβολείς όπως συμβαίνει στην περίπτωση των μικροβίων.

Δοσολογία: Λαμβάνετε ένα κουταλάκι του γλυκού (5g) με χυμό, μία έως δύο φορές ημερησίως, κατά προτίμηση μεταξύ των γευμάτων.

Προσοχή: Δεν ενδείκνυται σε περιπτώσεις ηπατικής εγκεφαλοπάθειας, μανίας/υπομανίας, διαταραχών και κρίσεων πανικού ή ευαισθησίας στο γλουταμινικό μονονάτριο. Το προϊόν μπορεί να προκαλέσει συμπτωματολογία μανίας σε άτομα με διπολική διαταραχή.

733739002211

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Σκόνη
Κατάλληλο για
Vegans & Vegetarians
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών