• TERRANOVA Digestive Enzyme Complex 100 veg. Caps
TERRANOVA Digestive Enzyme Complex 100 veg. Caps
search
TERRANOVA Digestive Enzyme Complex 100 veg. Caps

Terranova Digestive Enzyme Complex 100 veg. Caps

34,46 €
(με Φ.Π.Α.)

TERRANOVA Digestive Enzyme Complex 100 veg.Caps Συμπλήρωμα διατροφής με πεπτικά ένζυμα για συμπτώματα όπως δυσπεψία, φουσκώματα, καούρες, εντερικές διαταραχές.

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το TERRANOVA Digestive Enzyme Complex περιέχει συνδυασμό 11 απαραίτητων πεπτικών ενζύμων για τη σωστή λειτουργία της πέψης των πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λιπών από τον οργανισμό.
Κατάλληλο για όλες τις διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος, όπως δυσπεψία, μετεωρισμός, αέρια και τροφικές δυσανεξίες. Ιδανικό και για vegetarians και vegans (αυστηρούς φυτοφάγους).

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Σπόρος μάραθου, Βλαστάρι κριθαριού, Πίτουρο Ρυζιού, Ρίζωμα/ρίζα Τζίντζερ, Φύλλα Αγκινάρας, Σπόροι Κάρδαμου, Ρίζα γεντιανής. Fennel Seed – Σπόρος μάραθου
Οι σπόροι μάραθου χρησιμοποιούνται σε πολλούς πολιτισμούς ως τονωτικό της πέψης και έχει αναφερθεί ότι καταπραΰνουν το πεπτικό σύστημα και υποστηρίζουν την καλή λειτουργία του εντέρου.

Green-Barley-Grass Green Barley Grass – Βλαστάρι κριθαριού
Το βλαστάρι κριθαριού είναι μια πηγή πλούσια σε χλωροφύλλη, η οποία χρησιμοποιείται συχνά ως «αποσμητικό» του πεπτικού συστήματος, λόγω της επίδρασης στην ισορροπία των υγιεινών βακτηρίων στο έντερο. Τα βλαστάρια κριθαριού είναι επίσης πλούσια σε φυτικές ίνες, οι οποίες συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου.

Stabilised-Rice-Bran Stabilised Rice Bran - Πίτουρο Ρυζιού
Το πίτουρο ρυζιού περιέχει διαλυτές και μη διαλυτές ίνες, οι οποίες υποστηρίζουν τη συνολική ευεργετική επίδραση των προβιοτικών βακτηρίων στη διατήρηση της καλής υγείας του πεπτικού συστήματος. Εξαιρετικής σημασίας για το ρόλο των ωφέλιμων βακτηρίων είναι η περιεκτικότητα του σταθεροποιημένου πίτουρου ρυζιού σε φρουκτοολιγοσακχαρίτες (FOS). Οι FOS είναι ένα είδος δύσπεπτων υδατανθράκων οι οποίοι λειτουργούν ως πρεβιοτικό (ουσία που ενισχύει τη βιωσιμότητα ή/και τη δραστηριότητα των ωφέλιμων βακτηρίων του πεπτικού συστήματος).

Ginger-Rhizome-Root Ginger Rhizome/Root – Ρίζωμα/ρίζα Τζίντζερ
Έρευνες απέδειξαν ότι το τζίντζερ ενισχύει την καλή πεπτική δραστηριότητα του στομάχου, καθώς επίσης και την καταπραϋντική του επίδραση στο πεπτικό σύστημα.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Ενήλικες: 1-2 κάψουλες αμέσως πριν ή κατά τη διάρκεια του κυρίως γεύματος ή 1 κάψουλα στα μικρότερα γεύματα.

5060203790684

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Γαστρεντερικές Διαταραχές
Κατάλληλο για
Vegans & Vegetarians
Συστατικά
Ένζυμα
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών