• Smile Colostrum Powder 100gr
  • Smile Colostrum Powder 100gr
Smile Colostrum Powder 100gr
search
Smile Colostrum Powder 100gr

Smile Colostrum Powder 100gr

29,39 €
(με Φ.Π.Α.)

SMILE Colostrum Powder 100gr, συμπλήρωμα διατροφής με πρωτόγαλα, μια πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών για τον οργανισμό σας.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το πρωτόγαλα SMILE Colostrum Powder 100gr είναι η πρώτη τροφή της φύσης, που παράγεται από όλα τα θηλαστικά κατά τις πρώτες ημέρες μετά τη γέννηση. Το πρωτόγαλα εξοπλίζει τα νεογνά με ανοσολογικούς και αυξητικούς παράγοντες για να τα βοηθήσει να διατηρήσουν καλή υγεία.

Γιατί οι άνθρωποι χρειάζονται το πρωτόγαλα;

Τα οφέλη που παρέχονται από το πρωτόγαλα είναι απολύτως αναγκαία για τη στήριξη της υγείας ενός νεογέννητου και υποστηρίζουν την καλή υγεία σε οποιαδήποτε ηλικία στη συνέχεια. Το πρωτόγαλα βοοειδών παρέχει ανοσολογικούς και αυξητικούς παράγοντες που είναι σχεδόν ίδιοι με αυτούς που βρίσκονται στο ανθρώπινο πρωτόγαλα. Περιέχει ειδικά ανοσοποιητικά συστατικά όπως: Ανοσοφαιρίνες (αντισώματα) (IgG, IgA, IgM, ΙgE) σε υψηλή συγκέντρωση. Είναι αμυντικοί παράγοντες ευρέως φάσματος, οι οποίοι δρουν ενάντια στα βακτήρια και στους ιούς. Υπάρχουν 5 είδη ανοσοσφαιρινών σε όλα τα θηλαστικά, συμπεριλαμβανομένου και των ανθρώπων. Αυξητικούς παράγοντες (IgF 1 and 2, TgF, EgF κλπ.). Βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα. Το πρωτόγαλα βοοειδών είναι, ως εκ τούτου, χρήσιμο για τον άνθρωπο (και όλα τα άλλα θηλαστικά) και είναι καλά ανεκτό, όταν λαμβάνεται από το στόμα, ως συμπλήρωμα διατροφής. Το πρωτόγαλα δεν υποστηρίζει μόνο την κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά βοηθά επίσης στην ενίσχυση της αξιοποίησης του λίπους για καύσιμο και τη βελτιστοποίηση της κυτταρικής αναπαραγωγής μετά από εντατική σωματική άσκηση. Απ’ όσο γνωρίζουμε, καμία άλλη ουσία στον πλανήτη δεν μπορεί να προσφέρει όλα αυτά τα οφέλη. Τι είναι τα Πολυπεπτίδια Προλίνης; Τα Πολυπεπτίδια Προλίνης (PRPs) που υπάρχουν στο Smile Colostrum, είναι οι μικρές πρωτεΐνες που υπάρχουν φυσικά στο πρωτόγαλα. Τα PRPs βοηθούν στη ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος. Σε μια υπερδραστήρια ανοσολογική απόκριση, τα PRPs βοηθούν στην ηρεμία του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ σε υπολειτουργία του ανοσοποιητικού, τα PRPs βοηθούν στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Πότε χρησιμοποιούμε το Smile Colostrum.

Έχει χρησιμοποιηθεί επιτυχώς στα συμπτώματα των εξής ασθενειών: Αναιμία, αρθρίτιδα, ρευματοειδή αρθρίτιδα, άσθμα, κολίτιδα, χρόνια κόπωση, γρίπη, βήχας, χρόνιοι πόνοι, πόνοι αρθρώσεων, κατάθλιψη, διαβήτης, καρδιακό φύσημα, νευρικές διαταραχές, ψυχικές διαταραχές, έλκος, έρπης, αιμορροΐδες, στρες, προβλήματα θειροειδούς, αυτοάνοσες ασθένειες. Επίσης έχει σημαντική αντιγηραντική δράση όταν λαμβάνεται σε μεγάλη ποσότητα (20γρ/ημέρα). Πόσο ασφαλές είναι το πρωτόγαλα; Το πρωτόγαλα είναι μια φυσική τροφή και χρησιμοποιείται για χρόνια ως συμπλήρωμα διατροφής. Είναι γνωστό απο την αρχαιότητα.

Τι γίνεται αν έχω δυσανεξία στη λακτόζη;

Η ποσότητα της λακτόζης στο πρωτόγαλα είναι μικρή, αλλά ακόμα κι έτσι, μπορεί να προκαλέσει πεπτικές ενοχλήσεις, αν έχετε δυσανεξία στη λακτόζη. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το γιατρό σας σχετικά με οποιεσδήποτε αλλεργίες σε τροφές. Εάν αισθανθείτε δυσφορία μετά τη λήψη του πρωτογάλατος, μία στρατηγική είναι να μειώσετε την ποσότητα που παίρνετε και να πιείτε άφθονο νερό. Εάν η ενόχληση επιμένει, διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Μπορώ να δώσω το πρωτόγαλα στα παιδιά μου; Οι παιδίατροι συνιστούν στα βρέφη, που δεν έχουν θηλάσει, να δίνεται το πρωτόγαλα για να συμπληρώσουν τα διατροφικά στοιχεία τους. Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας για πληροφορίες για τη σωστή δοσολογία.

Πόσο πρέπει να παίρνω; Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός (ηλικία, βάρος, υγεία) ως προς την ποσότητα του πρωτογάλατος που απαιτείται για να επιτευχθεί ένα βέλτιστο όφελος.

Γενικές οδηγίες χρήσης . Το πρωτόγαλα πιθανότατα θα είναι πιο αποτελεσματικό με άδειο στομάχι. Ιδανικά 30 λεπτά πριν ή 2 ώρες μετά το γεύμα. Ωστόσο, δεν υπάρχει πρόβλημα να παίρνετε πρωτόγαλα όταν έχετε φάει άλλες τροφές. Οι υγιείς ενήλικες, ως συμπλήρωμα για γενική συντήρηση και υποστήριξη να λαμβάνουν 1-3 γρ ανά ημέρα. Κάθε κάψουλα του Smile Colostrum περιέχει 350mg, οπότε 2 caps Χ 2-4 φορες ημερησίως. Οι υγιείς ενήλικες, κάτω από συνθήκες στρες από αθλητισμό, καταπόνηση ή άλλες περιστασιακές ακραίες καταστάσεις, ή σε καταβολή λόγω χημειοθεραπείας χρειάζονται 10-20 γρ ανά ημέρα. Η συνήθης χρήση είναι μέχρι 10 γρ ανά μερίδα. Για τις περιπτώσεις αυτές είναι πιό βολική η χρήση της σκόνης. Για αντιγήρανση 20γρ. Η συνήθης χρήση είναι 10 γρ 2 φορές ημερησίως. Τα υγιή παιδιά, συνήθως λαμβάνουν 1-2γρ ανά ημέρα ή όπως συνιστάται από τον παιδίατρο του παιδιού σας. Η μία δόση πρέπει να λαμβάνεται πριν την κατάκλιση, καθώς η αυξητική ορμόνη δουλεύει αποτελεσματικά στη διάρκεια του ύπνου. Το δοσομετρικό κουταλάκι που συνοδεύει τη σκόνη χωράει 1ml= 333mg (3 κουτ. = 1gr) και έτσι ειναι κατάλληλο για μικρά παιδιά που δεν μπορούν να καταπιούν τις κάψουλες .

Το πρωτόγαλα βοοειδών ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να λαμβάνεται από τις ακόλουθες κατηγορίες ατόμων:

• Οι έγκυες γυναίκες ή εκείνες που προσπαθούν να μείνουν έγκυες: Η εγκυμοσύνη χαρακτηρίζεται ως κατάσταση Th2. Η δράση των PRPs στο σώμα φαίνεται να αποκαθιστά την φυσιολογική ισορροπία των ΤΗ2/ΤΗ1 κυτοκινών, γι’ αυτό συνιστάται οι έγκυες γυναίκες ή εκείνες που προσπαθούν να μείνουν έγκυες να μην λαμβάνουν πρωτόγαλα.

• Οι άνθρωποι που έχουν κάνει μεταμοσχεύσεις οργάνων: το πρωτόγαλα βοοειδών μπορεί να αλληλεπιδράσει με τα ανοσοκατασταλτικά φάρμακα που μπορεί να λαμβάνουν τα άτομα που έχουν κάνει μεταμόσχευση οργάνων. Μέχρι να πραγματοποιηθούν κλινικές μελέτες για να αποδειχθεί η ασφάλεια του πρωτογάλατος βοοειδών σε αυτές τις περιπτώσεις, συνιστάται να μην λαμβάνουν πρωτόγαλα βοοειδών.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της σκόνης και των καψουλών;

Οι σκόνες τείνουν να απορροφώνται πιο γρήγορα και είναι ιδανικές για μια γρήγορη αναπλήρωση μετά από την άσκηση. Οι κάψουλες παίρνουν λίγο περισσότερο χρόνο για να αφομοιωθούν και είναι επίσης εύκολες στη μεταφορά και στη λήψη τους. Είναι πραγματικά θέμα προτίμησης.

Κάψουλες: Για να βοηθήσετε το πρωτόγαλα να φτάσει στο λεπτό έντερο, όπου οι ανοσολογικοί παράγοντες έχει αποδειχθεί ότι κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους, να τις λαμβάνετε με ένα γεμάτο ποτήρι νερό.

Σκόνη: Για να λάβετε τα βέλτιστα οφέλη από τους αυξητικούς παράγοντες (στήριξη των ιστών του σώματος, χρησιμοποίηση του λίπους για καύσιμο, αντιγηραντική δράση), το πρωτόγαλα πρέπει να λαμβάνεται σε μορφή σκόνης.

Τι γίνεται αν θηλάζω; Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν πάρετε το πρωτόγαλα (ή οποιαδήποτε άλλα συμπληρώματα διατροφής). Πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεται να παίρνω το πρωτόγαλα για να δω αποτελέσματα; Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάθε οργανισμός είναι μοναδικός. Το πρωτόγαλα είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, δεν είναι ένα φάρμακο. Για καλύτερα αποτελέσματα και συνεχή οφέλη, σας συνιστούμε να προσθέσετε το πρωτόγαλα ως συμπλήρωμα διατροφής στην καθημερινή διατροφή σας. Συνήθως τα αποτελέσματα εμφανίζονται μετα από 4-8 εβδομάδες. Υπάρχουν παρενέργειες από τη λήψη του πρωτογάλατος; Οι παρενέργειες είναι πολύ σπάνιες. Εάν αισθανθείτε οποιεσδήποτε σοβαρές ή ανεπιθύμητες παρενέργειες, σταματήστε αμέσως τη λήψη και επισκεφτείτε τον γιατρό σας πριν το ξαναχρησιμοποιήσετε. Λόγω της αποτοξινωτικής φύσης του πρωτογάλατος, είναι καλό να αυξάνουμε σταδιακά την ποσότητα που λαμβάνουμε. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγουμε και τις τυχόν σπάνιες παρενέργειες, καθώς θα δώσουμε χρόνο στο σώμα να αποτοξινωθεί.

Είμαι χορτοφάγος. Δεν είναι το πρωτόγαλα ζωική τροφή;

Παρά το γεγονός ότι το πρωτόγαλα είναι ζωική τροφή, θεωρείται παρόμοια με το γάλα για χρήση από χορτοφάγους. Το πρωτόγαλα κατείχε ένα σημαντικό μέρος της αυστηρής χορτοφαγικής διατροφής των Ινδουιστών Rishis (πνευματικοί ηγέτες) της Ινδίας για αιώνες. Γιατί το Smile Colostrum είναι απαλλαγμένο από λίπη (αποβουτυρωμένο); Δεν υπάρχουν αυξητικοί παράγοντες ή άλλα από τα επιθυμητά συστατικά στην περιεκτικότητα λίπους του πρωτογάλατος. Η αφαίρεση λίπους από το πρωτόγαλα είναι ένα σημαντικό ποιοτικό μέτρο για τη μείωση της περιεκτικότητας σε λίπος και για να αποτραπεί το τάγγισμα του πρωτογάλατος στο ράφι. Ποια είναι η καλύτερη στιγμή να συλλεχθεί το πρωτόγαλα; Το πρωτόγαλά μας συλλέγεται εντός των πρώτων ωρών από τη γέννηση. Αυτό εξασφαλίζει ότι είναι αποκλειστικά το πρώτο γάλα που υπάρχει στο μαστό, όταν το μοσχάρι γεννιέται. Μετά τις πρώτες 16 ώρες από τη γέννηση, το πρωτόγαλα γίνεται μεταβατικό γάλα. Πέντε ημέρες μετά τη γέννηση, είναι κανονικό γάλα. Έλεγχοι.

Το πρωτόγαλα Smile είναι αυστηρά δοκιμασμένο στο εργαστήριο πριν από την έγκριση του για χρήση. Ο έλεγχος περιλαμβάνει τα πιο κάτω στάδια:

  • • Η ισχύς των ευεργετικών ενώσεων (IgG, λακτοφερίνη και PRPs) επαληθεύεται
  • • Οι μικροβιολογικές προδιαγραφές καθαρότητας να πληρούνται
  • • Τα πρότυπα καθαρότητας βαρέων μετάλλων να πληρούνται
  • • Να μην περιέχει rBHT ορμόνες
  • • Να μην περιέχει φυτοφάρμακα
  • • Να μην περιέχει αντιβιοτικά.

Τι γίνεται με το βιολογικό;

Το πρωτόγαλα του Smile Colostrum παράγεται στις HΠΑ. Οι πελάτες που θέλουν να προμηθευτούν βιολογικό πρωτόγαλα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η εμπορική προμήθεια πιστοποιημένου βιολογικού πρωτογάλατος είναι εξαιρετικά μικρή. Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει ένας προμηθευτής των ΗΠΑ που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις εφοδιασμού της αγοράς. . Εάν ένα προϊόν δεν έχει πιστοποιηθεί, αλλά διατίθεται στην αγορά με σήμανση ως οργανικό, τότε κυκλοφορεί παραβιάζοντας την Αμερικανική νομοθεσία.

Τι γίνεται με το πρωτόγαλα για τα κατοικίδια ζώα μου; Το πρωτόγαλα βοοειδών λειτουργεί θαυμάσια με τις γάτες, σκύλους και άλλα θηλαστικά επειδή δεν είναι εξειδικευμένο για συγκεκριμένο είδος όταν λαμβάνεται από το στόμα σαν τροφή. Μικρές ποσότητες σκόνης από πρωτόγαλα μπορούν να σκορπιστούν πάνω από το φαγητό του κατοικίδιου ζώου σας ή μια μικρή ποσότητα μπορεί να προστεθεί στο νερό τους. Ενθαρρύνετέ τα να πίνουν νερό αφού λάβουν πρωτόγαλα.

Στερώ το πρωτόγαλα από τα μοσχάρια; Το πρωτόγαλα μας συλλέγεται με βιώσιμο τρόπο! Δεν στερούμε από τα μοσχάρια το πρωτόγαλά τους, τα γαλακτοκομεία διασφαλίζουν ότι τα μοσχάρια λαμβάνουν επαρκή ποσότητα και στη συνέχεια εμείς παίρνουμε το υπόλοιπο.

Σε τι διαφέρει το Smile Colostrum από άλλα παρόμοια προιόντα;

Η ΑΜ Ηealth για την δημιουργία του Smile Colostrum συνεργάστηκε με τον παγκόσμια μεγαλύτερο παραγωγό πρωτογάλακτος που βρίσκεται στην Αριζόνα (Η.Π.Α.). Το Smile Colostrum έχει μειωμένη περιεκτικότητα σε λίπος(3.2-5%), ενώ περιέχει τουλάχιστον 70% πρωτείνη, με τουλάχιστον 30% Ανοσοσφαιρίνες ( IgG1, IgG2, IgA,IgM, Lactoferrin, IGF type1 & 2, αλλά και TGF α,β), συστατικά απαραίτητα για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού αλλά και ολόκληρου του οργανισμού. Tό πρωτόγαλα συλλέγεται μόνο από το πρώτο μετά την γέννηση του μοσχαριού άρμεγμα. Στην κατεργασία του χρησιμοποιούν χαμηλή πίεση και θερμοκρασία για να διατηρηθεί στο μέγιστο η βιολογική δραστικότητα του. Τα ζώα που χρησιμοποιούν για την παραγωγή του δεν λαμβάνουν αντιβιοτικά, ορμόνες, οιστραδιόλη, προλακτίνη, ορμόνες για αύξηση παραγωγής γάλακτος (rBGH) και τρέφονται σε βοσκοτόπους. Διαλύεται εύκολα σε νερό ή χυμό. Το πρωτόγαλα είναι ευαίσθητο στα οξέα του στομάχου. Χάρη στην ειδική επεξεργασία του, σε αντίθεση με άλλα προιόντα, δίερχεται χωρίς πρόβλημα το γαστρεντερικό σύστημα. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση ενός περιβλήματος απο λιπίδια μεσαίας αλυσίδας και λεκιθίνη απο ηλίανθο (non-GMO). Έχει εξαιρετικά προσιτή τιμή σε μοναδική ποιότητα.

5200119880295

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Πούδρα
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών