• Smile Brazilian Green Propolis 30ml
  • Smile Brazilian Green Propolis 30ml
Smile Brazilian Green Propolis 30ml
search
Smile Brazilian Green Propolis 30ml

Smile Brazilian Green Propolis 30ml

31,99 €
(με Φ.Π.Α.)

SMILE Brazilian Green Propolis 30ml πράσινη πρόπολη από το φυτό Baccharis dracunculiforia της Βραζιλία με αντικαρκινική, αντιβακτηριακή και αντιφλεγμονώδη δράση.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Η πράσινη πρόπολη SMILE Brazilian Green Propolis 30ml προέρχεται απο το φυτό Baccharis dracunculiforia που φύεται σαν παράσιτο μόνο στη Βραζιλία. Η αντικαρκινική, αντιβακτηριακή και αντιφλεγμονώδης δράση της ωφείλεται σε ένα σύμπλεγμα ουσιών και κυρίως στην ουσία Artepiline C. Στην Ευρωπαϊκή Πρόπολη έχουμε περισσότερα φλαβονοειδή (20-30%) ενώ στην πράσινη πρόπολη κυριαρχούν οι φαινολικές ουσίες , που είναι συστατικά δραστικά κατά των όγκων. Σίγουρα έχετε ακούσει για την πρόπολη και τις θεραπευτικές δυνατότητές της. Ίσως να μην ξέρετε,ότι δεν υπάρχει μόνο μια πρόπολη αλλά υπάρχουν διαφορετικές τόσο σε χρώμα όσο και δραστικότητα,ανάλογα με τα φυτά που επισκέπτεται η μέλισσα. Ας δούμε όμως τα πράγματα από τη αρχή. Τι είναι η πρόπολη; Η λέξη πρόπολη προέρχεται ή απο τις ελληνικές λέξεις “προ” και “πόλη”, που σημαίνει μια ουσία που τοποθετείται προ της εισόδου της πόλης (κυψέλης) για την άμυνα του μελισσιού. Την πρόπολη τη μαζεύουν εξειδικευμένες εργάτριες, τις πιο ζεστές μέρες της ημέρας επισκεπτόμενες φυτά πλούσια σε ρητινώδεις, γομώδεις και βαλσαμικές ουσίες. Χρησιμοποιώντας τις σιαγόνες τους την αποκολλούν σε μικρά κομμάτια απο τους οφθαλμούς των φυτών. Αφού επεξεργαστούν τις ουσίες αυτές με τη χρήση διαφόρων εκκριμάτων των αδένων τους,την τοποθετούν στα καλαθάκια γύρης στα πίσω πόδια τους. Τη μεταφέρουν στην κυψέλη και τη χρησιμοποιούν απ’ ευθείας σε διάφορες εργασίες μέσα στην κυψέλη.

Ανάλογα με τη χημική σύνθεση της πρόπολης διαφοροποιούνται και τα φυσικά χαρακτηριστικά της όπως: το χρώμα, το άρωμα, η γεύση και η συγκρότηση της. Το χρώμα της ποικίλει: από κίτρινο, πορτοκαλί, πράσινο, (πρόπολη της Βραζιλίας), μέχρι το καφετί και το μαύρο (Ευρωπαϊκή πρόπολη).

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: Υγρό σε πράσινη φιάλη 30ml με σταγονόμετρο.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Πράσινη πρόπολη (κατά ελάχιστο 30 % ) και Αλκοόλη.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Επειδή το προϊόν περιέχει πολύ υψηλή συγκέντρωση καθαρού εκχυλίσματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί βοηθητικά και σε σοβαρές ασθένειες όπως πνευμονία, λευχαιμία, καρκίνο και AIDS.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: Για πρόληψη και θεραπεία ασθενειών του ανωτέρου αναπνευστικού, όπως έχουμε αναλυτικά αναφέρει πιο πάνω (π.χ. φαρυγγίτιδες, ωτίτιδες κ.λ.π.),αλλά και ουλίτιδα,φατνιακή πυόρροια και γαστρικές διαταραχές. Βελτιώνει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα,μειώνοντας σημαντικά τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας και των ακτινοβολιών σε καρκινοπαθείς, γι΄αυτό και αποτελεί συμπληρωματική προστατευτική θεραπεία, παράλληλα με τη χημειοθεραπεία ή τις ακτινοβολίες.

Χρήση σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού ή όπως παρακάτω:

Ενήλικοι: Προληπτικά 12 σταγόνες SMILE Brazilian Green Propolis 2 φορές την ημέρα σε νερό ή χυμό φρούτων. Θεραπευτικά 20 σταγόνες 3 φορές την ημέρα σε νερό ή χυμό φρούτων.

Για χρόνιες Παθήσεις: 30 και περισσότερες σταγόνες 3 φορές την ημέρα.

Παιδιά κάτω των 12 ετών: 7 σταγόνες διαλυμένες σε νερό ή χυμό φρούτων 2 φορές ημερησίως.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πράσινη πρόπολη πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σαν συμπληρωματική θεραπεία και δεν πρέπει να διακόπτετε την αγωγή που έχει συστήσει ο γιατρός. Η πράσινη πρόπολη από τα μέχρι σήμερα στοιχεία δεν δημιουργεί αλλεργική αντίδραση (σε αντίθεση με την Ευρωπαική).

5200119880103

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Υγρό-Fluid
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών