• SUPERFOODS Βασιλικός Πολτός 50caps
SUPERFOODS Βασιλικός Πολτός 50caps
search
SUPERFOODS Βασιλικός Πολτός 50caps

Superfoods Βασιλικός Πολτός - Royal Jelly 50 Caps

13,99 €
(με Φ.Π.Α.)

Superfoods Βασιλικός Πολτός - Royal Jelly 50 Caps

Βασιλικός πολτός σε κάψουλες για ενίσχυση του ανοσοποιητικού, ενέργεια & πνευματική τόνωση.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

SUPERFOODS Βασιλικός Πολτός - Royal Jelly συμπλήρωμα διατροφής με βασιλικό πολτό για ενίσχυση του ανοσοποιητικού, ενέργεια και πνευματική τόνωση. 

Ο βασιλικός πολτός είναι η μοναδική τροφή της βασίλισσας μέλισσας και ο λόγος που ζει 40-50 φορές περισσότερο. Περιέχει βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, πρωτεΐνες, ένζυμα, μονοσακχαρίτες και λιπαρά οξέα. Προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την τόνωση του οργανισμού και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Χρησιμοποιείται εκτενώς για τα ευεργετικά αποτελέσματά του στην πνευματική διαύγεια και ευεξία.

Ο Βασιλικός Πολτός της SUPERFOODS παρασκευάζεται με τη μέθοδο της λυοφιλοποίησης, χάρη στην οποία έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και είναι λιγότερο ευπαθής. Διατηρεί επιπλέον τα ενεργά συστατικά του στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, περιέχοντας σταθερή ποσότητα 10-υδρόξυ-2-δεκενοϊκού οξέος ίση με 7 mg.

To Superfoods Βασιλικός Πολτός 50 caps, αποτελεί ένα πολυθρεπτικό συμπλήρωμα διατροφής με βασιλικό πολτό, τη μοναδική τροφή της βασίλισσας μέλισσας, πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, πρωτεΐνες και λιπαρά οξέα.

Ο Βασιλικός Πολτός αποτελείται χημικά από λιπίδια, φρουκτόζη, γλυκόζη, σακχαρόζη και το πολύτιμο "Βασιλικό οξύ", όπως αναφέρεται επιστημονικά 10-υδρόξυ-δεκενοϊκό οξύ (10-HDA). Ο βασιλικός πολτός περιέχει επίσης ιδιαίτερες πρωτεΐνες, οι οποίες ονομάζονται Major Royal Jelly Proteins (MRJPs).

Οι τελευταίες έχουν μελετηθεί εκτενώς σε συνάρτηση με τη βελτίωση της απώλειας μνήμης με θετικά αποτελέσματα. Τονώνει ολόκληρο τον οργανισμό, αυξάνει την όρεξη και ενισχύει αποτελεσματικά το ανοσοποιητικό σύστημα.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ

άτομα που βρίσκονται σε περίοδο έντονης πνευματικής και σωματικής κόπωσης, για όσους βρίσκονται σε περίοδο ανάρρωσης ή που θέλουν να τονώσουν το ανοσοποιητικό τους.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως, μαζί με το φαγητό για καλύτερη απορρόφηση ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού & του φαρμακοποιού σας.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

175 mg Royal Jelly, lyophilized extract

περιέχει 10-hydroxy-2-decenoic acid 7mg

Αρ.Γνωστ. ΕΟΦ: 107618/16-12-2014

5213006870033 5212002700405

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Ταμπλέτες (Χάπια)
Ανάγκη για
Ενίσχυση Ανοσοποιητικού, Τόνωση - Ενέργεια
Συστατικά
Βασιλικός Πολτός
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών