• NOW Natural Resveratrol 50mg 60 Veg.Caps
NOW Natural Resveratrol 50mg 60 Veg.Caps
search
NOW Natural Resveratrol 50mg 60 Veg.Caps

NOW Natural Resveratrol 50mg 60 Veg.Caps

26,51 €
(με Φ.Π.Α.)

Pεσβερατρόλη με εκχύλισμα κόκκινου κρασιού, πράσινου τσαγιού & σπόρων σταφυλιού για ισχυρή καρδιαγγειακή προστασία.

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής NOW Natural Resveratrol 50mg 60 Veg.Caps περιέχει έναν πλούσιο συνδυασμό πολυφαινολών, όπως της φυσικής ρεσβερατρόλης, των προανθοκυαννίνων (OPC από σπόρους σταφυλιών) και των κατεχίνων (από εκχύλισμα πράσινου τσαγιού) τα οποία διαθέτουν στον οργανισμό, ισχυρή καρδιαγγειακή προστασία.

Η ρεσβερατρόλη είναι μία πολυφαινόλη που εντοπίζεται κυρίως στη φλούδα των κόκκινων σταφυλιών ή ορισμένων μούρων και είναι ιδιαιτέρως γνωστή για τις αντιγηραντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της. Τα φυτά, όταν αντιμετωπίζουν παθογόνες επιθέσεις από μολυσματικά βακτήρια και μύκητες, παράγουν την ρεσβερατρόλη.

Η ρεσβερατρόλη παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη των καρδιακών προβλημάτων και των αιμοφόρων αγγείων, μειώνοντας τα επίπεδα χοληστερόλης. Επιπλέον, η υψηλή περιεκτικότητα της ρεσβερατρόλης σε αντιοξειδωτικά, καταπολεμά την επίδραση των ελευθέρων ριζών που είναι υπεύθυνες για την καταστροφή των κυττάρων του δέρματος.

Το φυσικό συμπλήρωμα ρεσβερατρόλης είναι, ίσως, το ασφαλέστερο και το ισχυρότερο συμπλήρωμα διατροφής, που βοηθά αποτελεσματικά στην απώλεια βάρους, καταστέλλοντας την όρεξη και επιταχύνοντας τον μεταβολισμό.

Το προϊόν αυτό περιλαμβάνει προανθοκυανιδίνες (OPC) από εκχύλισμα σπόρου σταφυλιού και κατεχίνες από εκχύλισμα πράσινου τσαγιού. Μπορεί να παρουσιαστούν φυσικές αποκλίσεις χρώματος σε αυτό το προϊόν.

733739033390

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών