• NOW Vitamin E-400 IU 100 Softgels
NOW Vitamin E-400 IU 100 Softgels
search
NOW Vitamin E-400 IU 100 Softgels

NOW Vitamin E-400iu plus Selenium 100 Softgels

31,82 €
(με Φ.Π.Α.)

Βιταμίνη E συνδυασμένη με σελήνιο για θωράκιση του οργανισμού ενάντια στο οξειδωτικό στρες και τόνωση του καρδιαγγειακού.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής NOW Vitamin E-400 IU 100 Softgels είναι για Αντιοξειδωτικό -Καρδιαγγειακό, Γεννητικό σύστημα - Επούλωση πληγών - Προστασία από σύνδρομο υπερπροπόνησης ενισχυμένο με SELENIUM.

Η 100% φυσική E-400 της NOW περιέχει 400 IU D-άλφα τοκοφερόλη, μη εστεροποιημένη, η αντιοξειδωτική δράση της οποίας ενισχύει την υγεία του καρδιαγγειακού και ανοσοποιητικού συστήματος, των συνδέσμων και του δερματικού ιστού.

Η συνθετική μορφή άλφα-τοκοφερόλης δεν απορροφάται ολόκληρη κατά τον ίδιο βαθμό. Η μισή περίπου παραμένει στο πλάσμα του αίματος, ενώ η υπόλοιπη αποβάλλεται από τον οργανισμό. Για τον λόγο αυτό, η φυσική μορφή D-άλφα τοκοφερόλης είναι δύο φορές περισσότερο δραστική από την αντίστοιχη συνθετική. 

Η χρησιμότητα της βιταμίνης Ε σε όλους τους τύπους κυττάρων είναι δεδομένη. Προστατεύει τις μεμβράνες των κυττάρων του αίματος, του νευρικού συστήματος, των σκελετικών μυών, και του αμφιβληστροειδούς χιτώνα του ματιού από τις αρνητικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. 

Ερευνητικές μελέτες έχουν καταδείξει ότι η έντονη σωματική άσκηση αυξάνει την παραγωγή ελευθέρων ριζών, οπότε η συμπληρωματική λήψη βιταμίνης Ε θωρακίζει τον οργανισμό μειώνοντας το οξειδωτικό στρες.

Το σκεύασμα Ε-400 είναι ενισχυμένο με 100 μικρογραμμάρια σεληνίου. Το σελήνιο ενσωματώνεται με τις πρωτεΐνες για να δημιουργηθούν οι σεληνοπρωτεΐνες, οι οποίες αποτελούν σημαντικά αντιοξειδωτικά ένζυμα. Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες των σεληνοπρωτεϊνών προλαμβάνουν τις κυτταρικές βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

Συνιστώμενη δοσολογία:

Ως συμπλήρωμα διατροφής, λαμβάνετε 1 μαλακή κάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με το φαγητό.

733739009067

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Πίεση - Καρδιά
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών