• INNOVIS Lactotune Stop 6 Caps
INNOVIS Lactotune Stop 6 Caps
search
INNOVIS Lactotune Stop 6 Caps

Innovis Lactotune Stop 6 Caps

4,94 €
(με Φ.Π.Α.)

Συμπλήρωμα διατροφής για την πρόληψη της οξείας διάρροιας.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής INNOVIS Lactotune Stop 6 Caps περιέχει βακτήρια γαλακτικού οξέος και κύτταρα ζυμομυκήτων για την πρόληψη της οξείας διάρροιας.

  • Περιέχει 4 δις θερμικά απενεργοποιημένα βακτήρια γαλακτικού οξέος L..Acidophilus, L. Casei S. Thermophilus, και 2,5 δις προβιοτικά κύτταρα ζυμομύκητα  Saccharomyces cerevisiae var boulardii και ασβέστιο για την πρόληψη και την άμεση αντιμετώπιση  της οξείας  διάρροιας, της διάρροιας του ταξιδιώτη και των εντερικών λοιμώξεων.
  • Συνδυάζει τους θερμικά απενεργοποιημένους γαλακτοβάκιλλους L..Acidophilus, L. Casei S. Thermophilus με τα προβιοτικά κύτταρα του ζυμομύκητα  Saccharomyces cerevisiae var boulardii για την πρόληψη  και την αντιμετώπιση της οξείας διάρροιας καθώς και για τον  περιορισμό του κινδύνου εντερικών λοιμώξεων, τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες μέσω της διέγερσης της ανοσοαπόκρισης και της παραγωγής βακτηριοκινών

Με την εξαιρετικά ταχεία έναρξη δράσης λόγω των θερμικά απενεργοποιημένων βακτηρίων γαλακτικού οξέος  και της τεκμηριωμένης κλινικής αποτελεσματικότης  του Saccharomyces cerevisiae var boulardii προλαμβάνει και αντιμετωπίζει  την οξεία διάρροια ομαλοποιώντας την  εντερική μικροχλωρίδα .

Τα θερμικά απενεργοποιημένα βακτήρια προτιμούνται από τα συμβατικά LAB στο προϊόν, για να προσφέρουν  για μια πιο γρήγορη και σύντομη διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος δεδομένου ότι δεν αποικίζουν και δεν πολλαπλασιάζονται. Αν και τα βακτήρια είναι νεκρά εξακολουθούν να έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των παθογόνων οργανισμών μπλοκάροντας τα επιβλαβή βακτήρια

Το ασβέστιο Ca, συμβάλει στην πρόληψη των εντερικών λοιμώξεων και στην ενίσχυση της ακεραιότητας του εντερικού βλεννογόνου.

Αποτοξίνωση των εντέρων – αδρανοποίηση ευρέος φάσματος των παθογόνων.

Αποτελεσματική θεραπεία  εντός 2-3 ωρών (5-10 φορές ταχύτερα από τα συμβατικά προβιοτικά)

Φυσική εναλλακτική λύση που αντικαθιστά την λοπεραμίδη  – καμία παρενέργεια

Δοσολογία:
2 κάψουλες ανά ημέρα για 3 ημέρες (αν έχει ξεκινήσει ήδη η διάρροια οι 2 κάψουλες να λαμβάνονται ταυτόχρονα. Για πρόληψη ταξιδιωτικής διάρροιας να λαμβάνεται μια κάψουλα δυο φορές τη μέρα)

Το προϊόν υποστηρίζεται από κλινικές μελέτες

  • Κατάλληλο για άτομα με διαβήτη
  • Δεν περιέχει λακτόζη
  • Χωρίς αλλεργιογόνα
  • Ασφαλές προφίλ για παιδιά και ενήλικες
  • Κατάλληλο για Vegans και Vegeterians
5213000112849 5200133390060

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Γαστρεντερικές Διαταραχές
Κατάλληλο για
Vegans & Vegetarians, Διαβητικούς
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
Discount
35%
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών