• NOW L-Tyrosine 750mg 90 Veg Caps
  • NOW L-Tyrosine 750mg 90 Veg Caps
NOW L-Tyrosine 750mg 90 Veg Caps
search
NOW L-Tyrosine 750mg 90 Veg Caps NOW L-Tyrosine 750mg 90 Veg Caps
NOW L-Tyrosine 750mg 90 Veg Caps

NOW L-Tyrosine 750mg 90 Veg Caps

24,76 €
(με Φ.Π.Α.)

Συμπλήρωμα διατροφής L- Τυροσίνης, σημαντικό αμινοξύ για τη δομή σχεδόν όλων των πρωτεϊνών στο σώμα.

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το Συμπλήρωμα διατροφής NOW L-Tyrosine 750mg 90 Veg Caps με την υψηλότερη δραστικότητα των 750 mg ανά κάψουλα, προσφέρει σημαντική στήριξη της υγιούς λειτουργίας των αδένων και διευκολύνει τις αρνητικές επιπτώσεις του ψυχολογικού και σωματικού στρες.

Η L-Τυροσίνη είναι αμινοξύ σημαντικό για τη δομή των περισσότερων πρωτεϊνών στο σώμα και μετέχει στη σύνθεση των ορμονών του θυροειδούς (θυροξίνη Τ4 και τριωδοθυρονίνης Τ3) και δίνει πολύ καλά αποτελέσματα σε περιπτώσεις υποθυρεοειδισμού.

Είναι επίσης ο πρόδρομος στην παραγωγή πολλών νευροδιαβιβαστών, συμπεριλαμβανομένων της ντοπαμίνης, της νορεπινεφρίνης και της επινεφρίνης. Μέσω της επίδρασής της στους νευροδιαβιβαστές, μπορεί να επηρεάσει διάφορες καταστάσεις της υγείας του οργανισμού, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Πάρκινσον, της κατάθλιψης και άλλων διαταραχών. Προκαταρκτικά συμπεράσματα δείχνουν την ευεργετική επίδραση της τυροσίνης στους ανθρώπους που πλήττονται από άνοια, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Αλτσχάιμερ.

Μετατρέπεται από τα κύτταρα του δέρματος σε μελανίνη, προστατεύοντάς το από τις επιβλαβείς συνέπειες των υπεριωδών ακτίνων. Οι άνθρωποι που γεννιούνται με τη γενετική κατάσταση φαινυλκετονουρία (PKU) δεν είναι σε θέση να μεταβολίζουν το αμινοοξύ φαινυλαλανίνη. Επίσης η χορήγηση συμπληρωμάτων Τυροσίνης μπορεί να είναι επωφελής σε ορισμένα άτομα με PKU.

733739001658

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Κατάλληλο για
Vegans & Vegetarians
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών