• DOCTOR'S FORMULAS Diosmex 30 caps
DOCTOR'S FORMULAS Diosmex 30 caps
search
DOCTOR'S FORMULAS Diosmex 30 caps

Doctor's Formulas Diosmex Συμπλήρωμα διατροφής για καλή λειτουργία του φλεβικού συστήματος και των τριχοειδών αγγείων 30caps

11,99 €
(με Φ.Π.Α.)

Doctor's Formulas Diosmex Συμπλήρωμα διατροφής για καλή λειτουργία του φλεβικού συστήματος και των τριχοειδών αγγείων 30caps

Το Diosmex είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει φυτικά εκχυλίσματα πορτοκαλιού, ιπποκαστανιάς, κόκκινης αμπέλου, και ρουτίνης.

Βελτιώνει το αίσθημα βάρους των ποδιών χάρη στη δράση των 3 συστατικών που περιέχει (διοσμίνη, εσπεριδίνη και εκχύλισμα κόκκινης αμπέλου).

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Η φόρμουλα DOCTOR'S FORMULAS Diosmex 30 caps με τα φυσικά συστατικά της ενισχύει την καλή λειτουργία του φλεβικού συστήματος και εξασφαλίζει την ακεραιότητα των τριχοειδών αγγείων.

Το αίμα που λιμνάζει στα βαριά και κουρασμένα πόδια και δεν επαναπροωθείται από τις βαλβίδες για να ακολουθήσει την ίδια διαδρομή, έχει σαν αποτέλεσμα την φλεβική ανεπάρκεια.

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • Διοσμίνη 300mg/δισκίο: Η διοσμίνη παρατείνει την αγγειοσυσπαστική δράση της νορεπινεφρίνης στο τοίχωμα των φλεβών. Κατ’ αυτό τον τρόπο αυξάνεται ο φλεβικός τόνος και μειώνεται η στάση του αίματος και η διάταση των φλεβών.
  • Eσπεριδίνη 50mg/δισκίο:  Η εσπεριδίνη ή αλλιώς βιταμίνη P, είναι ένα φλαβανοειδές γλυκοσίδιο, που ανήκει στην ομάδα των φλαβανοειδών. Δρα πάνω στην ανθεκτικότητα και τη διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων. Η έλλειψή της μπορεί να προκαλεί αιμορραγικά φαινόμενα.
  • Εκχύλισμα κόκκινης αμπέλου: Η δράση της βιταμίνης Ρ της κόκκινης αμπέλου (οφείλεται στις χρωστικές των ανθοκυανοσιδίων), αυξάνει την ανθεκτικότητα των αγγείων και αναστέλλει την διαπερατότητά τους, συνεπώς ελαχιστοποιεί τα οιδήματα και τονώνει το φλεβικό σύστημα.
  • Η ιπποκαστανιά συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής μικροκυκλοφορίας, της καλής φλεβικής κυκλοφορίας των κάτω άκρων και μειώνει το αίσθημα βάρους των ποδιών.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

1 κάψουλα ημερησίως.

Συστήνεται να λαμβάνεται μετά το γεύμα.

Προφυλάξεις

Δεν συνίσταται η λήψη για ηλικίες κάτω των 18 ετών και για όσους λαμβάνουν αντιπηκτική αγωγή.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Περιεκτικότητα ανά Δόση % ΣΗΠ*

Εκχύλισμα Πορτοκαλιού (Citrus sinensis L. Osbeck)          250 mg -

τιτλοδοτημένο σε 45% φλαβονοειδή

Εκχύλισμα ιπποκαστανιάς (Aesculus hippocastanum L.)     100 mg -

τιτλοδοτημένο σε 20% εσκίνη

Eκχύλισμα κόκκινης αμπέλου  (Vitis vinifera L.)                 50 mg -

τιτλοδοτημένο σε 5% πολυφαινόλες

Ρουτίνη                                                                          10 mg -

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Συστατικά-Έκδοχα

Άλλα συστατικά: Βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ), υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, στεατικό μαγνήσιο.

Αριθμός Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ.: 28344 / 8-4-2013 (Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον Ε.Ο.Φ. δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον Ε.Ο.Φ.)

5200403400482

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Κυκλοφορικό
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών