• NOW Mood Support 90 Veg Caps
NOW Mood Support 90 Veg Caps
search
NOW Mood Support 90 Veg Caps

NOW Mood Support 90 Veg Caps

26,51 €
(με Φ.Π.Α.)

Συμπλήρωμα Διατροφής για ένα υγιή νευρικό σύστημα και καλή διάθεση.

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής NOW Mood Support 90 Veg Caps περιέχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά και εκχυλίσματα βοτάνων, τα οποία βοηθούν την υποστήριξη ενός υγιούς νευρικού συστήματος και προάγουν την καλή διάθεση.

Περιέχει το εκχύλισμα του βοτάνου St. John's wort, την αποτελεσματικότητα του οποίου υποστηρίζουν πολλές έρευνες σε περιπτώσεις ήπιας κατάθλιψης, ωστόσο, με πολύ λιγότερες παρενέργειες από αυτές των συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Το St. John's wort έχει χρησιμοποιηθεί ανά τους αιώνες για την αντιμετώπιση καταστάσεων ψυχικής υγείας, ως θεραπεία σε νευραλγικές συνθήκες, όπως ο πόνος στην πλάτη, ως βάλσαμο για εγκαύματα, ως διουρητικό αλλά και στην επούλωση πληγών. Συμβάλλει στην ισορροπία της διάθεσης, στην ενίσχυση του αισθήματος της ηρεμίας αλλά και στην υποστήριξη ενός υγιούς ύπνου.

Η υπερικίνη, ενεργό χρωστικό στο St. Johns Wort, βοηθάει τον εγκέφαλο στον τομέα της παραγωγής σεροτονίνης, προκαλώντας και διατηρώντας με φυσικό τρόπο το αίσθημα ευεξίας, ωστόσο, με πολύ λιγότερες παρενέργειες από αυτές των συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Επιπλέον, η εν λόγω φόρμουλα περιέχει βιταμίνη Β, ταυρίνη, τυροσίνη, GABA, και άλλα πολύτιμα συστατικά, τα οποία είναι γνωστά για την κατευναστική τους επίδραση στο νου και στο σώμα, γεγονός που τη καθιστά, ένα μοναδικό προϊόν στην παγκόσμια αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής.

733739033512

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Ηπια Κατάθλιψη
Κατάλληλο για
Vegans & Vegetarians
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών