• NOW Turmeric & Bromelain, 90 Veg Caps
NOW Turmeric & Bromelain, 90 Veg Caps
search
NOW Turmeric & Bromelain, 90 Veg Caps

NOW Turmeric & Bromelain, 90 Veg Caps

39,76 €
(με Φ.Π.Α.)

Συμπλήρωμα διατροφής για προσωρινή ανακούφιση από ήπιας μορφής ενοχλήσεις στους συνδέσμους, οι οποίες προκαλούνται από έντονη υπερκόπωση.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής NOW Turmeric & Bromelain, 90 Veg Caps μπορεί να βοηθήσει στην προσωρινή ανακούφιση από ήπιας μορφής ενοχλήσεις στους συνδέσμους, οι οποίες προκαλούνται από έντονη υπερκόπωση.

Το Turmeric είναι ένα πολύτιμο βότανο - μπαχαρικό που περιέχει το ενεργό συστατικό της κουρκουμίνης. Η κουρκουμίνη είναι ένας φυσικός αντισηπτικός και αντιβακτηριακός παράγοντας. Επίσης, θεωρείται ένα ισχυρό φυσικό αντιφλεγμονώδες, το οποίο λειτουργεί όπως πολλά αντιφλεγμονώδη φάρμακα, χωρίς, ωστόσο, τις δυσάρεστες παρενέργειες. Λόγω της αντιφλεγμονώδους ιδιότητάς της, η κουρκουμίνη αποτελεί ένα φυσικό ίαμα για την αντιμετώπιση της αρθρίτιδας.

Η Bromelain είναι φυσικό πεπτικό ένζυμο που προέρχεται από τον φρέσκο ανανά και διασπά τις πρωτεΐνες. Η βρομελίνη είναι ένας από τους ισχυρότερους φυσικούς αντιφλεγμονώδεις παράγοντες και γι' αυτό το λόγο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές φλεγμονώδεις παθήσεις, όπως η αρθρίτιδα και οι τραυματισμοί των αθλητών. Επιπλέον, η βρομελίνη είναι ένα δημοφιλές φυσικό πεπτικό ενισχυτικό, λόγω της ικανότητάς της να αφομοιώνει τις πρωτεΐνες. Έχει χρησιμοποιηθεί κατά του φουσκώματος, των αερίων και άλλων συμπτωμάτων που συνδέονται με το πεπτικό, καθώς και για παθήσεις, όπως το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου, κ.α.

733739031105

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Ενίσχυση Ανοσοποιητικού
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών