• ANIVA Neuroaspis PLP 10 300ml
ANIVA Neuroaspis PLP 10 300ml
search
ANIVA Neuroaspis PLP 10 300ml

ANIVA Neuroaspis PLP 10 300ml

54,73 €
(με Φ.Π.Α.)

Συμπλήρωμα διατροφής, που διαχειρίζεται νευροεκφυλιστικά νοσήματα.

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το πόσιμο συμπλήρωμα διατροφής ANIVA Neuroaspis PLP 10 300ml, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην Ευρώπη, χρησιμοποιείται για ιατρικούς σκοπούς με σκοπό τη διαχείριση των ασθενών με Πολλαπλή Σκλήρυνση συγκεκριμένα, αλλά και άλλων σχετικών νευροεκφυλιστικών νοσημάτων.

Η επιλογή των συστατικών έγινε βάση εξέτασης του τρόπου λειτουργίας της ασθένειας και την προσέγγιση των ιατρικών συστημάτων, ώστε να παρέχει εμφανή νευροπροστατευτικά πλεονεκτήματα.

Περιέχει συνδυασμό φυσικών ελαίων υψηλής ποιότητας (ωμέγα-3 και ωμέγα-6 πολυακόρεστων λιπαρών οξέων (PUFA) και βιταμινών, παρέχοντας νευροπροστατευτικά και καρδιοπροστατευτικά οφέλη.

Πιο συγκεκριμένα, η σύνθεση του, περιέχει επιστημονικά τεκμηριωμένη αναλογία και δοσολογία των απαιτούμενων λιπαρών οξέων, όπως των ωμέγα-3, εικοσιδυοεξενοϊκό οξύ (DHA) και εικοσιπενταενοϊκό οξύ (EPA) και των ωμέγα-6 , λινελαϊκό οξύ (LA) και γ-λινολενικό οξύ (GLA).

Είναι ένα προηγμένο μείγμα, το οποίο περιέχει αντιοξειδωτικές βιταμίνες όπως τη βήτα καροτίνη (βιταμίνη Α) και μείγμα τοκοφερολών (βιταμίνη Ε). Όλα τα προαναφερθέντα λιπαρά οξέα αποτελούν κύρια συστατικά σύνθεσης των νευρικών κυττάρων του αιματοεγκεφαλικού φραγμού, με σημαντική εμπλοκή στους μηχανισμούς του ανοσοποιητικού συστήματος και άμεση συμμετοχή στις χρόνιες εκφυλιστικές διαταραχές.

Χορηγείται από το στόμα και μπορεί να συγχορηγηθεί με τις διαθέσιμες θεραπείες, προσδίδοντας ένα σημαντικό αποτέλεσμα μειώνοντας τη συχνότητα των υποτροπών, αλλά κυρίως μειώνοντας την πρόοδο της αναπηρίας των συγκεκριμένων ασθενών.

Επίσης, είναι πιθανώς ικανό να αποτελέσει το έναυσμα για την επαναμυελίνωση και τη νευροπροστασία. Δεν έχει παρενέργειες. Έτσι έχει την ικανότητα να επηρεάζει ολιστικά τη εξέλιξη της νόσου, καθώς μπορεί να επηρεάσει το βιολογικό και βιοχημικό δίκτυο των γεγονότων και μηχανισμών που προκαλούν την ασθένεια, συμπεριλαμβανομένων και των βιοχημικών μηχανισμών που είναι υπεύθυνοι για την επαναμυελίνωση και την αποκατάσταση των νευρώνων.

5200415201015

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Πόσιμο Υγρό
Συστατικά
Omega 3, Βιταμίνη Ε
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
Discount
10%
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών