• TERRANOVA CoQ10 100mg Complex 50 veg. Caps
TERRANOVA CoQ10 100mg Complex 50 veg. Caps
search
TERRANOVA CoQ10 100mg Complex 50 veg. Caps

Terranova CoQ10 100mg Complex 50 veg. Caps

43,25 €
(με Φ.Π.Α.)

TERRANOVA CoQ10 100mg Complex 50 veg. Caps Αντιοξειδωτικό συμπλήρωμα διατροφής με συνένζυμο Q10 για ενίσχυση του κυκλοφορικού.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής TERRANOVA CoQ10 100mg Complex 50 veg.caps είναι συνένζυμο Q10 ενισχυμένο με το ειδικό μείγμα Magnifood πλούσιο σε φυσικά έλαια, ώστε να μην απαιτείται προσθήκη άλλων ελαίων, για μεγαλύτερη απορρόφηση, βιοδιαθεσιμότητα, δράση και σταθερότητα του CoQ10. Επιπρόσθετα, εφοδιάζει τον οργανισμό με όλα τα οφέλη των φυσικών βιταμινών, μετάλλων, ένζυμων και συστατικών που περιέχει για μέγιστη απόδοση.
Κατάλληλο για ενίσχυση της αντιοξειδωτικής άμυνας του οργανισμού, την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος, τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, τόνωση και ενέργεια, για άτομα που ακολουθούν αγωγή με στατίνες (γεγονός που μειώνει την παραγωγή συνένζυμο Q10 στον οργανισμό). Ιδανικό και για vegetarians και vegans (αυστηρούς φυτοφάγους).

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Συνένζυμο Q10, Πίτουρο ρυζιού, Ακάι Μπέρι, Καρπός και φύλλα ιπποφαούς, Φύλλα αγκινάρας. Stabilised Rice Bran (SRB) – Πίτουρο ρυζιού (SRB)
Το πίτουρο ρυζιού αποτελεί πηγή συνενζύμου Q10 και περιέχει επίσης πολλά αντιοξειδωτικά, όπως τοκοτριενόλες, τοκοφερόλες και α-λιποϊκό οξύ, τα οποία ενισχύουν τις αντιοξειδωτικές και καρδιαγγειακές ιδιότητες του συνενζύμου Q10. Το σταθεροποιημένο πίτουρο ρυζιού περιέχει επίσης διαιτητικά λίπη που διευκολύνουν την απορρόφηση του συνενζύμου Q10 (ένα λιποδιαλυτό θρεπτικό στοιχείο).

Acai-Berry Acai Berry – Ακάι Μπέρι
Τα acai berries περιέχουν συνένζυμο Q10 καθώς και άλλα ισχυρά αντιοξειδωτικά, όπως βιταμίνη Ε και φλαβονοειδή, όπως ανθοκυανίνες, τα οποία ενισχύουν τις καρδιαγγειακές ιδιότητες του συνενζύμου Q10. Περίπου το 40% του βάρους επί ξηρού των acai berries αποτελείται από λιπαρά οξέα, τα οποία διευκολύνουν την απορρόφηση του συνενζύμου Q10.

Sea-Buckthorn-Berry Sea Buckthorn Berry & Leaf – Καρπός και φύλλα ιπποφαούς
Όπως και τα acai berries, οι καρποί του ιπποφαούς περιέχουν συνένζυμο Q10 καθώς και άλλα αντιοξειδωτικά (όπως βιταμίνες C και Ε και πολλά φλαβονοειδή) τα οποία ενισχύουν τις καρδιαγγειακές ιδιότητες του συνενζύμου Q10. Οι καρποί του ιπποφαούς είναι επίσης πλούσιοι σε λιπαρά οξέα, τα οποία διευκολύνουν την απορρόφηση του συνενζύμου Q10.

Artichoke-Leaf Artichoke Leaf – Φύλλα αγκινάρας
Τα φύλλα αγκινάρας έχουν αποδειχθεί ότι επηρεάζουν θετικά τη ροή της χολής και τη δραστηριότητα των χολικών οξέων, τα οποία είναι γνωστό ότι διευκολύνουν την απορρόφηση του συνενζύμου Q10. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Ενήλικες: 1 κάψουλα την ημέρα με το φαγητό.

Κατάλληλο και για vegeterians & vegans.

5060203790073

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Κατάλληλο για
Vegans & Vegetarians
Συστατικά
Acai Berry, Συνένζυμο Q10
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών