• Agan Suprammune Throat Relief spray 20ml
Agan Suprammune Throat Relief spray 20ml
search
Agan Suprammune Throat Relief spray 20ml

Agan Suprammune Throat Relief spray 20ml

10,47 €
(με Φ.Π.Α.)

AGAN Suprammune Throat Relief spray 20ml Σπρέϊ για το λαιμό με βότανα κατά των ερεθισμών, του πονόλαιμου και της βραχνάδας.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο Ποσότητα

Τηλ. Παραγγελίες:

210 2772 738

Στείλτε μας μήνυμα:

info@ilovepharmacy.gr

Το σπρέι για το λαιμό AGAN Suprammune Throat Relief spray 20ml αντιμετωπίζει τους ερεθισμούς του λαιμού, τον πονόλαιμο και τη βραχνάδα. Δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στον στοματοφαρυγγικό βλεννογόνο, ενυδατώνοντας και ανακουφίζοντας από τους ερεθισμούς. Ενδείκνυται για τον ερεθισμένο λαιμό, τη ξηρότητα του φάρυγγα, τη βραχνάδα και άλλες φωνητικές δυσκολίες. Μπορεί να συμβάλλει στην πρόληψη από συχνή έκθεση σε κρύο, καπνό, νέφος και σκόνη.

Περιέχει τα βότανα:

  • Ερίσιμο: με αποχρεμπτικές ιδιότητες, είναι αποτελεσματικό κατά των φλεγμονών του φάρυγγα, κατά της βραχνάδας και άλλων φωνητικών δυσλειτουργιών και κατά της βρογχίτιδας.

  • Καλέντουλα: με υψηλές ποσότητες φλαβονοειδών (αντιοξειδωτικά φυτικής προέλευσης). Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για τις μαλακτικές και καταπραϋντικές δράσεις της.

  • Αλθαία: με πολυσακχαρίτες που διαθέτουν αντιβηχικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Δρα καταπραϋντικά, προλαμβάνοντας περαιτέρω ερεθισμούς.

  • Πρόπολη: πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όσο και σε αντιοξειδωτικά, με σημαντικές αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριδιακές κι επουλωτικές ιδιότητες.

  • Αιθέρια έλαια από θυμάρι, λεμόνι & νιαουλί: συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των ερεθισμών της στοματικής κοιλότητας και του λαιμού

Χωρίς: γλουτένη, λακτόζη, αλλεργιογόνα, γενετικά τροποποιημένα συστατικά και ζάχαρη.

Οδηγίες Χρήσης: 4-8 ψεκασμοί ημερησίως ή ανάλογα με τις ανάγκες σας.                                         Aνακινείστε καλά πριν την χρήση.

5060406350050

Χαρακτηριστικά

Μορφή προϊόντος
Σπρέυ
Ανάγκη για
Βήχας, Κρυολόγημα
Κατάλληλο για
Vegans & Vegetarians
  Δωρεάν Αποστολή

για αποστολές άνω των 39€

  Δωρεάν Αντικαταβολή

για αποστολές άνω των 59€

  Έως 4 άτοκες δόσεις

για αγορές με κάρτα από 100€

  Ασφαλείς Συναλλαγές

σε τραπεζικό σύστημα πληρωμών